KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / TARRAMONSTERI

Meillä on viime aikoina liimailtu paljon tarroja. Otsikosta ehkä osasit jo päätellä, että kyseessä eivät ole tällä kertaa Batman-tarrat, vaan tarrat, jotka auttavat pitämään kodin järjestyksessä ja arjen hallinnassa. Nappaa postauksen lopusta 15% Tarramonsteri-alekoodi talteen, jos järjestelytarrat, nimikointitarrat tai sukkaklipsit ovat tarpeellisia. Kun kysyin Nöpsyltä, mitä tarroista pitäisi kirjoittaa, oli hän sitä mieltä, että nimikointitarrat ovat ainoa keino erottaa meidän samistelupaidat toisistaan. Niinpä niin, eivät ne suinkaan ole eri kokoa keskenään eikä niissä ole erilaista kuvaa.

Nimikointitarrat, joita voi luoda Sunnittele tarra -sivulla, ovat olleet meillä vuosia kovassa käytössä. Lapsen jokaisessa vaatteessa on pyöreä, turkoosi tarra, jossa on lapsen koko nimi. Kun lapsi kasvaa, nypin tarrat pois pienistä vaatteista. Ne lähtevät helposti irti ilman, että vaatteeseen jää liimajälkiä. Uudet, isommat vaatteet tarraamme yhdessä turkooseilla robottitarroilla. Yritän aina kysyä, jos olisi aika vaihtaa tarran väriä tai kuviointia, mutta poika on niin kiintynyt robottiinsa, että käytämme näitä hamaan loppuun asti, vaikka tarrat saa suunnitella fontista lähtien itse Tarramonsterin sivuilla. Katsotaan vaan, niin tyypin armeijavaatteissakin on turkoosi robottitarra niskalapussa.

Uusin lisäys tarravalikoimiin on nerokas ja ehkä vielä vähän enemmän meille aikuisille suunnattu idea. Ajattelin ensin tilata mintunvihreät järjestelytarrat, mutta sainkin pressikassista ennen tätä yhteistyötä vaaaleanpunaiset. Nyt mietin, olisiko sittenkin pitänyt vaihtaa ne mustiin. Meillä on erään Batman-fanin vuoksi kaikki mustaa aina laastareista alkaen. Joka tapauksessa järjestelytarroja myydään neljässä eri värissä ja niiden tarkoitus on pitää asiat paikoillaan.

Ajattelin, että järjestämme tarroilla vain vaatekaapin, mutta eteisen kenkätelineeseen ilmestyi muutama tarra sillä välin, kun kävin vessassa. Tavaamme tarroja, kun etsimme vaatekaapista vaatteita, joten näiden avulla voi opetella myös tunnistamaan kirjaimia ja sanoja. Vaikka vaatekaappi on minulle selkeä, eivät muut perheenjäsenet ole aivan yhtä perillä, miltä hyllyltä löytyy leggareita ja mitkä taas ovat yöpukuja. Meillä kun on samoja printtejä kummallakin osastolla. Tarrojen avulla pojatkin ovat paremmin kartalla, mikä vaate kuuluu minnekin. Kahden arkin paketti maksaa 10€.

Tarramonsteri on ottanut valikoimiinsa erilaisten tarrojen lisäksi Sockstar-sukkaklipsit. Kumpi ylemmän kuvan tilanteista on enemmän mieleesi? Kasa parittomia sukkia vai sukkapari, joka on mennyt yhdessä pesukoneeseen ja tullut sieltä myös ulos yhdessä. Värikkäät klipsit pitävät sukat yhdessä niin, ettei pesukone “niele” niitä. Ainakin meillä sukkia joutuu välillä onkimaan tiivisteiden välistä. Kuvissa tuo klipsi on itse asiassa väärin pujoteltu, oikean kiinnitystavan näkee tältä sivulta. Niin, ja klipsejä löytyy tietysti myös mustina, käski Nöpsy lisätä tähän loppuun.

Mikä näistä keksinnöistä auttaisi arkeasi eniten? Koodilla “MMKESÄ19” saat Tarramonsterilta 15% alennuksen tilauksestasi 23.6.2019 asti! :)