KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SODASTREAM

Ihanaa ja värikästä Pride-viikkoa! Sen kunniaksi lähdin mukaan blogiyhteistyöhön, jossa SodaStream on mukana. SodaStream Spirit -hiilihapotuslaite Snap Lock -pikalukituksella on kesällä paras ystäväni, kun hikoilen järkytttävän paljon ja joudun juomaan käytännössä koko ajan. Laitetta on saatavana mustana tai valkoisena, minä valitsin meille raikkaan valkoisen laitteen.

Moni tuttavani pyörittelee silmiään SodaStreamin mainoksille, jossa ihmiset kantavat kotiin muovipulloja täynnä limsaa tai vissyvettä, koska kuka nyt tekisi niin vuonna 2019, kun tiedämme, mikä ongelma muovi on? No, voin kertoa, että asun sellaisen muovipullohamsterin kanssa ja elämäntyöni on käännyttää tyyppi pois 0.5l limu- ja hiilihappovesipullojen ostelusta. Siinä tämä tyylikäs laite on iso apu, annoin miehen jopa valita laitteen värin.

SodaStream x Pride -kampanjan keskiössä ovat rakkaus ja suvaitsevaisuus kuten pulloista ja vaihtokorkeista näkyy. Love comes in many colours. Tätä pakettia, jossa on kaksi limited edition -pulloa ja kuusi värikästä korkkia, ei ole myynnissä missään. Mietitkö vielä, miksi lähdin mukaan? Minulle limited edition on kuin taikasana. Älä silti huoli, jos rakastuit tähän Pride-settiin, sillä voit saada itsellesi sellaisen, malta vaan vielä hetki. (Tai selaa heti postauksen loppuun.)

Juomatiivistevaihtoehdoista vielä sen verran, että vaikka käännytän limpparifania, meillä käytössä ovat limsatiivisteiden sijaan Fruit Dropsit. Makeuttamattomat pisarat ovat superriittoisia ja niillä syntyy lopputulos, joka miellyttää kaikkia makuhiilihappovesien ystäviä. Nyt voin tehdä villivadelmajuomaa kotona tai nautiskella mansikka-sitruunajuomaa. Se, mihin käytän tätä eniten on kuitenkin juomaveden hapottaminen. Kesällä lisään juomaan suolaa tai täytän sillä valkoviinilasillisen piripintaan.

Psst! Jos haluat voittaa oman SodaStream X Pride -paketin eli SodaStream Spirit -hiilihapotuslaitteen, kaksi pulloa värikkäillä vaihtokorkeilla, osallistu arvontaan tässä Instagram-kuvassa! ♥