KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Kyselin teiltä Instagramin storyissa, jos mielessänne pyörii jotakin hiuksiin liittymään pulmaa, ongelmaa tai ihmetystä. Kysymyksiä tuli kivasti ja nyt niihin vastaa alan ammattilainen vastaa eli KEVIN.MURPHY -pääkouluttaja, BRAND.SPECIALIST Riikka Vanha-aho. Aika suuri osa kysymyksistä liittyi hiusten kuivuuteen, joten jos se on sinunkin riesanasi, tästä postauksesta löytyy useampi vinkki hiusten kosteuttamiseen. Näin kesällä kannattaakin kiinnittää asiaan huomiota, vaikka hiusten kuivuus ei normaalisti häiritsisi, sillä aurinko rasittaa ja kuivattaa hiuksia erityisen paljon.

Todella kuivin hiusten top3 tuotteet?

KEVIN.MURPHY HYDRATE.ME WASH -shampoo ja HYDRATE.ME RINSE -hoitoaine sekä näiden lisäksi kerran viikossa käytettävä tehohoito HYDRATE.ME MASQUE ovat loistavat valinnat kuiville hiuksille. Tuotteiden sisältämät kosteuttavat raaka-aineet, kuten kakaduluumu-uute kosteuttavat hiusta tehokkaasti estäen samalla hiusten kuivumista.

tuleeko palasaippuoita?

Toistaiseksi ei ainakaan ole tulossa.

Miten sais maailman kuivimpiin latvoihin kosteutta?

Käyttämällä hiusten pesuun ja hoitoon kosteuttavia tuotteita, sekä kerran viikossa tehohoitavaa hoitoainetta. KEVIN.MURPHY HYDRATE.ME kosteuttava tuoteperhe, joka sisältää HYDRATE-ME.WASH -shampoon, HYDRATE-ME.RINSE –hoitoaineen sekä HYDRATE-ME.MASQUE –tehohoitoaineen, soveltuu tähän erittäin hyvin. Hiuksiin jätettävällä UN.TANGLED -hoitosuihkeella saadaan lisättyä kosteutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti sekä samalla kuivan karheat latvat saavat ihanan pehmeyden ja kiillon.

Saako hentoon hiukseen paremmin volyymia sampoo- vai muotoilutuotevalinnoilla?

Tehokkaimman tuuheuttavan vaikutelman saadakseen suosittelen että kaikki tuotteet pesusta viimeistelyyn ovat tuuheuttavia, mutta jos on valittava jompi kumpi, valitsisin tuuheuttavat muotoilutuotteet, kuten esimerkiksi KEVIN.MURPHY ANTI.GRAVITY.SPRAY –muotoilusuihkeen, jolla saa tuuheutta ja pitoa.

Noin sentti ennen latvaa on “helmi” ja kun siitä ottaa kii, niin se latva katkee mistä vois johtua

Todennäköisesti hiuksen rakenne on vaurioitunut ja kulunut erillaisista käsittelyistä niin paljon että se murtuu ja katkeaa tästä syystä. KEVIN.MURPHY REPAIR-ME.WASH -shampoo ja REPAIR-ME.RINSE -hoitoaine ovat pelastava paketti tähän. Hiusta vahvistava ja rakennepaikkaava LEAVE-IN.REPAIR eli hiuksiin jätettävä hoitovoide antaa vielä lisäksi tehokasta vahvistusta vaurioituneisiin latvoihin.

Mitkä teidän tuotteet sopivat Curly Girl Methodiin?

KEVIN.MURPHYn tuotteista curly girl -metodin mukaisia tuotteita ovat: ANGEL.WASH -shampoo, MAXI.WASH -shampoo, HEATED.DEFENCE –lämpösuojavaahto, BODY.BUILDER -föönausvaahto, STIMULATE-ME.RINSE -hoitoaine, BALANCING.WASH -shampoo, ANTI.GRAVITY -föönausvoide, SUPER.GOO -geeli ja HAIR.RESORT -rakennevoide.

Kysymys omiin hiushuoliin liittyen: miten saada luonnontaipuisa hius pysymään suorana koko päivän ilman esiin puskevaa pörröisyyttä?

Hiukset kannattaa pestä ja hoitaa silottavilla ja hiusta kontrolloivilla tuotteilla. KEVIN.MURPHY SMOOTH.AGAIN.WASH -shampoo ja SMOOTH.AGAIN.RINSE -hoitoaine ovat hyvä valinta, koska niiden sisältämät mango-, shea- ja murumuruvoi pehmentävät ja silottavat hiusta hyvin. Hiukset kannattaa lisäksi föönata suoriksi ja sileiksi SMOOTH.AGAIN -muotoiluvoiteen ja esim. ison lapioharjan avulla ja tarvittaessa vielä muotoilla suoriksi laadukkaan muotoiluraudan avulla. Voide silottaa ja kiillottaa hiusta, jolloin se on helpompi hallita ja muotoilla suoraksi kestävästi. Tuotteen hoitavat ainesosat jättävät hiukset silkkisen tuntuisiksi ja kauniisti laskeutuviksi.

Mikä on kesän trendikkäin hiusväri?

Tänä kesänä pastelliset ja puuteriset roosan ja ruusun sävyt ovat hiuksissa erityisen ihania. Taitava kampaaja räätälöi sävystä juuri oikean ja kantajalleen pukevimman vivahteen.

Mikä oli ensimmäinen KEVIN-tuote markkinoilla?

Ensimmäinen tuote oli KEVIN.MURPHY EASY.RIDER -viimeistelyvoide. Itse kutsun sitä hiusten kauneusvoiteeksi, koska se silottaa,kiilllottaa ja kaunistaa hiusta uskomattoman paljon.

Onko purkkien väreillä tarkoitus vai ihan sattumaa, että vaikka tietyt on pinkkejä?

Pakkausten sävymaailmat kertovat tuoteperheistä, esim. vaaleanpunaiset tuotteet ovat tuuheuttavia, siniset vahvistavia jne.

Itsehän tahtoisin tietää, onko punatukkaisille tulossa tuotetta värin ylläpitoon.

Tällä hetkellä COLOURING.ANGELS AUTUMN.ANGEL -hoitoaineemme on loistava tuote ylläpitämään ruusukullan, roosan ja punertavan sävyisiä hiusvärejä.

Sun suosikki tuote ja MouMoun suosikki tuote? Miksi?

KEVIN.MURPHY DOO.OVER -muotoilusuihke on oma iki-suosikkini :). Puuterimainen, volyymia ja runsasta rakennetta antava suihke kuohkeuttaa hiukset hetkessä jättäen ne kuitenkin liikkuviksi. Tuotteen ihanaan tuoksuun olen ihan koukussa, joten siksi en voi olla suihkimatta sitä joka aamu luonnontaipuisiin, pitkiin hiuksiini.

Minä (Iina) taas vastaan, että SESSION.SPRAY -hiuslakka. Se tulee pullosta ulos sellaisina hiukkasina, etteivät ne jää ilmaan leijumaan hengitysilmaan, vaan laskeutuvat maahan nopeasti. Näin kylpyhuoneessa ei ole epämukava olla, vaikka joku olisi juuri suihkuttanut siellä hiuksiinsa hiuslakkaa. Myös lakan tuoksu on ihanan makea! ♥