KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MUPRHY

On taas aika sukeltaa KEVIN.MURPHY -maailmaan. Toimin tämän vuoden brändilähettiläänä heille ja saan sitä kautta tutustua tuotteisiin hieman erilaisista näkökulmista. Tässä postauksessa esittelen suosikkikampaamoni, joka luottaa suosikkimerkkini tuotteisiin ja noudattaa merkin filosofiaa. Täyden palvelun parturi-kampaamo Session Salon on ihmeellinen paikka, joka löytyy Tampereelta Hallituskadulta. Rautatieasemalta kävelee kampaamoon kymmenisen minuuttia ja paikalla asiakkaan ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta. Session Salon on uudistettu vähän aikaa sitten ja tämä uudistus on ihan mieletön!

Kampaamon viherseinä puhdistaa huoneilmaa, sillä tavoitteena on minimoida kampaamon terveysvaikutukset. Myös KEVIN.MURPHY-tuotteissa on huomioitu, etteivät tuotteet vahingoita käyttääjänsä tai ympäristöä. Koostumuksensa ansiosta ne eivät jää ilmaan tai pöllyä, joten tuotteiden käyttö sekä kampaamoympäristössä että kotona on keuhkoille ystävällistä. Puhtaan ilman kampaamo -aatteesta voi lukea lisää täältä. Tässä vaiheessa vinkkaan myös suosikkihiuslakastani eli SESSION.SPRAY -hiuslakasta, joka tulee pullosta ulos sen kokoisena suihkuna, ettei suihkuttelun jälkeen tule oloa, että on hengittänyt juuri litran hiuslakkaa. Kampaamon varustus on koottu eettisesti ihan vesssapaperista ja kampaajien käyttämistä hanskoista lähtien, joten KM-filosofia toteutuu myös tältä osin.

Jokainen Session Salon -kampaaja auttaa asiakasta löytämään juuri omalle hiustyypille sopivat tuotteet, mutta yleispäteviäkin ohjeita heiltä voi kysyä. Niin sanottu tyypillinen suomalainen hius on ohut ja sitä saattaa olla aika paljon, joten hius tarvitsee tukea ja volyymia. KEVIN.MURPHY -tuotteista seuraavat suloisen vaaleanpunaiset purkit sopivat tällaiselle hiustyypille erityisen hyvin. Lue myös blogipostaukseni kiharan tai laineikkaan hiustyypin tuotesuosituksista. Vinkkilistan tuotteet on linkitetty Session Salon -verkkokauppaan, josta myös tuotekuvaukset on otettu. Halutessasi voit siis ostaa tuotteen suoraan linkin kautta.

Parhaat tuotteet hennolle, suomalaiselle hiukselle ovat:

  • ANTI.GRAVITY.SPRAY – aerosoliton ja painoton muotoilusuihke, joka antaa hiuksille volyymia ja kiiltoa. Hydrolisoitu laventeli antaa rakennetta ja pitoa kaikille hiustyypeille. ANTI.GRAVITY.SPRAY on kampaamoissa todella käytetty ja pidetty jokapäivän muotoilutuote.
  • ANGEL.WASH – hellävaraisesti palauttava ja puhdistava shampoo eritysesti värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Parhaiten shampoo toimii, mikäli hiuksesi ovat ohuet, herkät tai kärsineet. Shampoon maitoproteiinit saavat pörröiset hiukset kuriin tehokkaasti. Pörröisyyttä on saattanut syntyä hiuksiin kemiallisista käsittelyistä kuten suoristamisesta tai vaalentamisesta sekä pitkän ajan kestäneestä lääkinnästä. ANGEL.WASH shampoo puhdistaa lian hellävaraisesti pitäen samalla huolen värin maksimaalisesta pysyvyydestä ja laadusta hiuksissa. Shampoo suojaa vapailta radikaaleilta ja hillitsee UV-A -säteilyn aiheuttamaa hapettumisreaktiota, mikä on välttämätöntä vaurioituneiden hiusten korjaamiseksi. Shampoo sisältää paljon antioksidantteja. Se on myös sulfaatiton ja parabeeniton. Kokonaisuudessaan loistava tuote värjätyille hiuksille, joka tuo myös kevyesti lisää volyymia ja tuuheutta. Tuotetta löytyy myös matkakokoisena, jos siihen tahtoo tutustua ostamatta heti koko pulloa.
  • ANGEL.RINSE – painottomuusteknologiaa hyödyntävä hoitoaine ohuille/hennoille ja värjätyille hiuksille, joka lisää hiusten ja hiuspohjan solujen uusiutumista. Parabeeniton hoitoaine kosteuttaa ja suojaa hentoja, kuivia ja värjättyjä hiuksia latistamatta niitä. Mm. mangovoita, kaakaovoita ja kamomillaa sisältävä ANGEL.RINSE on juuri niin hellävarainen, että ohuet ja vaurioituneet hiukset eivät vaurioidu lisää sen käytön yhteydessä vaan saavat elinvoimaansa takaisin. Tuotetta löytyy myös matkakokoisena, jos siihen tahtoo tutustua ostamatta heti koko pulloa.
  • POWDER.PUFF – volyymia tuova hiuspuuteri etenkin hennoille ja lyhyille/ keskipitkille hiuksille. Tuote, jolla saat helposti rakennetta ja volyymia päivittäiseen lookiisi. POWDER.PUFF -hiuspuuteri toimii myös loistavasti “toisen päivän tuotteena” sen mattamaisen koostumuksen takia.

Session Salon -vierailulla Tampereella alkuvuodesta tehty hiusvärini korjailtiin. Vaaleutta lisättiin runsaasti koko pituuteen ja sävyä taitettiin tuhkaisen kylmähköksi. Se oli aika kellertävä, koska olin pitänyt persikkaista pastellitukkaa useamman kuukauden ajan. Koska kampaajani Teemu tietää kokeilevan luonteeni, hän vinkkasi, mitä sävyjä tähän pohjaan kannattaa kokeilla, kun alkaa kyllästyttää. COLOURING.ANGELS -tuotteet ovat ihan omiaan tällaiseen vaaleaan pohjaan, ja varsinkin Teemun vinkkaama harmahtava COOL.ANGEL -hoitoaine kiinnostaa. Sävyä antavista KEVIN.MURPHY -tuotteista voi lukea lisää edellisestä postauksestani.

Vaikka hiustyyppi olisi “tyypillisen suomalaisen”, on siinäkin joukossa suurta vaihtelua. Siksi KEVIN.MURPHY -nettisivuille on tehty näppärä testi, jossa voi täsmäkysymyksiin vastaamalla saada listan itselle sopivista hiustenhoitotuotteista. Tee Product Matchmaker -testi, mitkä KEVIN.MURPHY -tuotteet sopivat juuri sinun hiuksillesi ja voit voittaa tuotteen itsellesi. Arvon voittajia viisi kappaletta, joten voittomahdollisuudet ovat suuret. Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan eli 21.4.2019 kello 22:00 asti.

Kerro kommenttiboksissa yksi testin antama suosikkituote blogissa ja voita se itsellesi! ♥

Edit: Voittajat on arvottu ja heille on lähetetty sähköpostia! Onnea nimimerkeille Marja, AnskuL, Anu, Tiia-Sisko Rasilainen ja Satu. Kiitos myös muille osallistujille! :)