Alkuvuoden parhaan meikkivinkin antoi meikkitaiteilija Ida Jokikunnas Physicians Formula -merkin PR-tilaisuudessa, josta sain Butter Blush -poskipunan mukaan täydellisessä Plum Rose -sävyssä. (Nyt tarjouksessa!) Jatkan aiemmasta poskipuna-avautumisestani Instagramissa vielä vähän täällä blogin puolella. Aihe tuntuu poikivan paljon viestejä muilta couperosa-poskisilta, jotka ovat vältelleet poskipunia sen pelossa, että posket ovat entistä punakammat. Enää ei tarvitse vältellä! On siis mahdollista sutia poskipuna couperosa-iholle ilman, että posket hehkuvat kirkkaanpunaisina. Pitää vaan ostaa oikeaa sävyä oleva puna ja sellainen on todellakin olemassa.

Kyseessä on tämä kuvien poskipuna, joka ei edes näytä poskipunalta, ja nimenomaan tässä sävyssä, joka punertaa vain kevyesti ja samalla vähän häivyttää posken omaa, epätasaista punotusta. Lahjakkaan meikkitaiteilija-Idan blogia voi seurata täällä, jos meikkivinkit kiinnostavat enemmänkin. Minä koen löytäneeni sellaisen tuotteen, jota en tule vaihtamaan ikinä. Usein sitä haluaa lempituotteisiinkin vaihtelua, mutta nyt en rehellisesti sanoen usko, että tämän täydellisempää poskipunaa on minulle olemassa. Tuoksukin on aivan ihana! Lisäksi puna sisältää murumuru-, cupuacu- ja tucumavoita sekä rasvahappoja ja vitamiinejä.

Sävy näkyy poskella, joka on kuvassa seinän lähellä. Tavallaan se vaan tuo iholle kaunistavan hehkun ilman punotusta. ♥