Viikon paras resepti on perinteinen korvapuustiresepti. Leivoin korvapuusteja oikeasti jo pari viikkoa sitten Kylmäkoskella, mutta unohdin silloin vinkata, että puusteista saa erityisen hyviä, kun käyttää kierteeseen tulevaksi rasvaksi merisuolakidevoita ja vielä niin, ettei sitä sulata etukäteen, vaan höylää sokerin ja kanelin päälle kylmästä voista lastuja. Voi nam! Suolaisen ja makean liitto se vaan toimii joka kerta. Testaa vaikka suolakinuskia tai dipata ranskiksia villisti vaniljapehmikseen.

Viikon paras pelastus tuli Olympukselta, jolta sain PR-näytteenä blogin kautta suojapussukan PEN-kameralleni. Medialainassa oleva kamerani on kieltämättä kokenut välillä kovia, joten pussukka tuli tarpeeseen. Linsseille käytän vanhaa meikkipussiani, mutta kameralle ei ole ollut mitään turvaa, kun se reissaa repussani. Tätä pehmustettua kamerataskua myydään Olympuksen omassa verkkokaupassa peräti kolmessa eri kuosissa.

Viikon paras valokuva on Finskistä otettu. Äitini osti nojatuolin ja laatikko, jossa tuoli toimitettiin, muuttui hetkessä jättikokoiseksi huvilaksi uteliaalle kissalle. Finskillä on todella paha pahvilaatikkofetissi ja se rakastaa järsiä pahvia. Nyt katti tyytyi kumma kyllä vain köllöttelemään huvilassaan eikä alkanut purkaa sitä hampaillaan. Ehkä ikääntyminen on tehnyt kissaherrasta rauhallisemman.

Viikon paras herkku on tietysti mustamakkara. Mitäpä muuta sitä Tampereen kainalossa kasvanut voisi rakastaa yhtä paljon. Ehkä Pyynikin näkötornin munkkeja? Mustamakkara tarjotaan usein puolukkahillon kanssa, mutta olen erilainen nuori, ja syön sitä lähes poikkeuksetta ketsupin ja punajuurisalaatin kanssa. Ketsuppiin rouhin vielä sekaan kasan mustapippuria. On muuten kokeilemisen arvoinen kombo! Löytyykö linjoilta muista mustisfaneja? Minkä kanssa te syötte tämän herkun? :)