Kipeänä tulee nukuttua kummallisen paljon. Jos siis sattuu pääsemään viimeisillä voimillaan vanhempiensa luokse, jotta saa nukuttua päiväunia myös silloin, kun lapsi on hereillä. Nukkuminen auttaa parantumaan ja lataa voimavarastoja täyteen, mutta usein se näkyy yöunissa. Heräsin viime yönäkin nenä tukossa keskellä yötä täysin virkeänä ja katselin Netflixiä hetken nukahtaakseni. Atypicaliin tuli juuri uusi kausi, joka pitäisi aloittaa.

 

Tuolloin keskellä yötä sain myös idean jakaa sarjasuositukseni yhdessä postauksessa. Lisää osia on toki tulossa, kun saan kahlattua lisää sarjoja läpi. Tänään on satanut koko päivän ja sateenropina katolla toiminut rauhoittavana taustameluna. Jos asuisin yksin, tuijottaisin Netflixiä varmasti enemmänkin, mutta nyt katson joka ilta enintään yhden kokonaisen jakson, jotta herään aamulla virkeänä. Telkkaria ei katso oikeastaan enää ollenkaan.

PARHAAT SARJASUOSITUKSENI:

Parasta ajanvietettä

Parasta ajanvietettä vol. 2

Parasta ajanvietettä vol. 3

Parasta ajanvietettä vol. 4

Parasta ajanvietettä vol. 5

Parasta ajanvietettä vol. 6

Parasta ajanvietettä vol. 7

Parasta ajanvietettä vol. 8

Parasta ajanvietettä (jännitys- ja rikossarjat)