Todellakin voi! Siis sovittaa hiusväriä. Nyt, kun kesä on ohi, ja blondeilla raidoilla kyllästetty surffitukka alkaa tuntua rennon sijaan epäsiistiltä, haikailen tummanruskeiden hiusten perään. En kuitenkaan uskalla pyytää kampaajalta kestoväriä, sillä usein, kun päätän muuttaa ulkonäköäni, kadun sitä nopeasti. Ajattelin sitten näppäränä tyttönä “sovittaa” ruskeaa hiusväriä kotona ennen värjäyspäätöstä.

Olen sovitellut hiusvärejä ennenkin, joten sekoitin 2/3 värinaamiota 1/3 hoitoaineeseen (joka on muuten ihan lempparini edelleen). Annoin väriseoksen vaikuttaa kosteissa hiuksissa viisi minuuttia ja huuhtelin sitten hiukset viileällä vedellä. Aiempia värinaamiokokeilujani voi katsoa ainakin tästä vanhemmasta postauksesta, josta löytyy mm. villi pinkki.

Tämä tummanruskea tuntuu kyllä kivalta, mikä vähän yllätti, sillä yleensä haaveilen kylmemmistä hiusväreistä. Tämä lämpöaste tuntuu kuitenkin jotenkin sopivan silmiini ja ihooni. Oma, luonnollinen hiusvärini on paljon kylmempi ruskea, joten yllätyin, että tämä lämmin on näin kiva. Mutta olisiko se oma väri, eli astetta vaaleampi ja kylmempi ruskea, sittenkin parempi? Vai annanko raitojen kulua takaisin esiin?

Pidetäänkö vaaleampi tukka (kuva TÄÄLLÄ) vai värjätäänkö hiukset tällaiseksi lämpimäksi tummanruskeaksi? :)