Tuulinen lauantai, jonka aikana en saanut tehtyä oikein mitään. Tai no, lakkasin kynteni ja vein pojan parturiin. Suunnitelmana oli kuitenkin tehdä kunnon turistikierros Helsingissä, joten siihen verrattuna päivä meni ihan penkin alle. Jotakin hyvääkin jäi silti mieleen.

Metsästin Kure Bazaarin keltaista kynsilakkaa vaikka mistä, mutta se on loppuunmyyty monesta paikasta. Vihdoin nettihakuni tuotti tulosta ja löysin lakan. Nyt ihailen sahraminkeltaisia kynsiäni ihan koko ajan. Instagramissa olenkin jo hehkuttanut rakkauttani keltaiseen väriin ja nyt se alkaa valua myös tänne blogin puolelle punaisen värin rinnalle.

 

Mietin, ettei olisi huono idea aloittaa kapselivaatekaappi-pukeutumista uudelleen, kun näin kesällä noudatan filosofiaa melkeinpä automaattisesti. Alkuviikosta puin tuon hameen töihin toisen topin kanssa ja käytin tätä toppia farkkujen kanssa. Sen jälkeen yhdistin farkut ja tuon niiden kanssa samaa sävyä olevan farkkutakin. Eipä tässä muuta oikein tarvitakaan, näillä pärjää hyvin.

Ainakin yhdet häät sain merkata kalenteriini eli myös jotakin hempeämpää pitäisi napata kapseliin mukaan. Tämä hame olisi ehkä juhlava korkokenkien ja valkoisen kauluspaidan kanssa, mutta jotenkin häävieraana tekee mieli turvautua hillitympään väripalettiin. Tämä mekko on  vahva ehdokas ylleni häihin.

Testailin vähän, josko ottaisin keltaisen geelilakkauksen vai onko se jo liikaa. Ehkä kuitenkin jotakin neutraalimpaa? Pituutta noissa kynsissäni on tänä kesänä yllättävän paljon, joten otan niihin vain värin, jotta ei tarvitse lakkailla niin usein. Teen töitä koneella, joten pahimmillaan jo tunti lakkauksesta kynnenkärjistäni on kulunut pois milli tai pari väriä. Mutta apua, mikä väri olisi kiva kynsiin loppukesäksi?

Psst! Ihana ystäväni toi tuliaisiksi Turkinpippuri-suklaata! :)