vadelmaolut MouMou

Ruisrock-reissun lahjakassissa oli Kakolan panimon Vautsi-vadelmaolut, jonka otimme äitini kanssa mukaan iltauinnille viime viikolla. Ensimmäinen olut, josta pidän. Se on paljon sanottu minulta. Ranta on niin lähellä, että sinne voi mennä pyörällä, tai jos ei pelkää ötököitä, voi käyttää metsän läpi kulkevaa polkua ja kävellä.

Muitakin ihania hetkiä ja juttuja kuin tuo kolmeen pekkaan äidin ja naapurin Raipen kanssa maisteltu vadelmaolut on kertynyt muistiini tältä kesältä:

  • BookBeatista löytyi Ehtoolehto-kirjasarjan kolme osaa. Kuuntelen niistä jo viimeistä. Sitten, kun kirja on kuunneltu, taidan mennä katsomaan kirjoihin pohjautuvan kesäteatteriesityksen.
  • Seurakuntamajan korjattu laituri, joka ei ole enää niin hutera, vaikka ei vieläkään kyllä ole ihan niin toimiva kuin mitä se voisi olla.
  • ystävä, joka lupautui lähtemään seuraksi, kun kokeilen SUP-lautaa vihdoin ensimmäistä kertaa. Ostin itselleni joskus lahjakortin tunnille, mutta sen lunastaminen oli sellaista säätöä, että koko tunti jäi lopulta kokematta.
  • sadepäivä hellepäivien joukossa. Niitä saisi olla enemmänkin, jos minulta kysytään, sillä tämä paahto ei sovi alkuunkaan minulle.
  • läheiset, jotka auttavat, kun on tiukka paikka. Tällä viikolla joudun turvautumaan peräti neljän(!) eri ihmisen lastenhoitoapuun, koska päiväkoti ei ole vieläkään auki. Olen samaan aikaan kiitollinen ja niin häpeissäni, että joudumme pallottelemaan lasta ympäriinä.
  • vesimelonisorbetti, joka syntyy, kun pakastaa meloninpaloja ja hurauttaa ne sitten blenderissä ihanaksi sorbetiksi. Niin hyvää, mutta sulaa ihan salamana!
  • tuparit, jotka pitäisi saada järkättyä lähiaikoina. Ansaitsen todellakin taputuksen olalle (miksi mä kirjoitin ensin pepulle :D), jos saan tämän kohdan toteutettua.

Ihanaa maanantaita! Vaalikaa niitä pieniä, ihana hetkiä. :)