Moi! Ai, kuka tuo alla olevan kuvan herrasmies vauva-asussa on? Ei mitään hajua, mutta tämä suttuinen kuva oli ihan pakko ladata blogiin. Kuvailimme Emilian kanssa rannalla Odd Molly -väriräjähdysmekkoani, kun sain yllättäen asukuviini seuraa. Oikeastaan, jos rehellisiä ollaan, suurimmassa osassa kuviani oli taustalla joko kuherteleva pariskunta tai joku nuori mies pissaamassa mereen. Meressä kahlaamisessa on Ruississa aina puolensa ja puolensa.

Rantalavan lähellä oli lauantai-iltana vähintäänkin täydellinen valo, joten Emilia nappasi minusta muutaman kuvan matkalla vesibussille. Rakastuin tähän päälläni olleeseen printtimekkoon heti, kun näin sen merkin Instagramissa enkä saanut mekkoa mielestäni. Tarkistettuani, että se vastaa kriteerejäni, ostin mekon. Se ei ole vieläkään missään alennuksessa, sillä se on uutta mallistoa, mutta minulla on hihassa muutama kikka, jonka avulla voi säästää kymppejä.

Tuo mekko on oikeastaan niitä harvoja jumaloimani Odd Molly -merkin vaatteitani, joita en ole ostanut käytettynä Zadaasta tai ystäviltäni. Sunnuntain asuna ollut mekko on varmaankin paras löytöni. Ennen tällaista tuhlailua tarkistan tietysti aina ensin, missä vaate on edullisin ja alan sen jälkeen metsästää alennuskoodeja ja muita tarjouksia. Myös toimituskulut on hyvä tarkistaa.

Olen tottunut siihen, että Nellyllä on hinnoissa aina hurjasti “Nelly-lisää”, mutta tämän mekon kanssa kävi hassusti. Onneksi tsekkasin hinnan enkä luottanut mielikuviini! Mekko on nimittäin kaikista edullisin juurikin Nellyllä*, kun taas kallein hinta on Elloksella*. Bubbleroomin* hinta on näiden välistä, mutta hämmentävää kyllä, noissa hinnoissa on monta kymppiä eroa. Kannattaa siis todellakin vertailla hintoja. Kallein mekko on virallisessa Odd Molly -verkkokaupassa.

mekko – Odd Molly

rannekoru – Hipanema (2ndhand / Zadaa)

korvakorut – H&M

Juttelimme junassa menomatkalla Turkuun Kiran ja Jekun kanssa, pitäisikö käydä kampaajalla tai palkata joku laittamaan hiukset, koska niitä ei jotenkin koskaan jaksa laittaa. Se oli ehkä aluksi läppää, mutta päädyin lopulta ostamaan viidellä osiolla tehdyn lettikampauksen naiselta, jonka letitysjälkeä olen jo pidemmän aikaa ihaillut Instagramissa. Anni laittoin vastauksena Insta Storyyni viestiä, että on sattumalta Turussa, ja minä innostuin heti.

Kampaus tehtiin lauantaiaamuna ja se oli virheetön vielä sunnuntainakin. Maanantaiaamuna avasin hotellilla letit ja sain komeat kiharat, mutta niistä ei ole kuvaa, koska siinä vaiheessa olo oli festariviikonlopun jälkeen sellainen, että suihku tuntui paratiisilta ja shampoopesu paratiisissa akustista keikkaa vetävältä Maroon 5:lta.

Jos kaipaatte joskus lettikampausta, tarkistakaa ehdottomasti, onko Anni mestoilla! :)

(*kaupallinen linkki)