Viimeinen asu vielä ja Ruisrock alkaa viimein olla taputeltu! Festareilta olisi toki vielä julkaisematta fiiliskuvia, mutta tapahtumasta alkaa olla sen verran aikaa, ettei niitä jaksa kukaan katsella. Vai jaksaisitko? Hauskaa, miten tämä asu on kaikkien vanhojen pukeutumissääntöjen mukaan Ruissi-asuistani kaikista epäimartelevin, mutta sain tästä eniten kehuja ja ainakin viisi ihmistä osti tuon t-paidan Insta Storyjeni perusteella. Vain yksi kysyi, olenko raskaana.

  

Joihinkin asioihin ei kyllästy koskaan ja yksi sellainen on hienot kangaskassit. Tämä uusin kassini oli lahja Visit Turulta ja lähes kaikki sen saaneet vaikuttajat ottivat kassin heti käyttöön. Kangaskasseja tulee nykyään ihan joka paikasta ja olenkin alkanut luopua niistä hauskalla tavalla. Pakkaan usein kirppismyyntini kangaskasseihin. Live-kirppiksillä kysellään usein muovipusseja, mutta annan mieluummin ostajalle kestävämmän vaihtoehdon.

     

t-paita – H&M

hame – H&M

hattu – H&M

rannekoru – Hipanema (saatu)

korvikset – H&M

kangaskassi – (saatu Visit Turku)

kengät – Ecco (saatu)

Käytin jokaisena festaripäivänä ranteessani värikästä Hipanema-rannekorua. Tämä punasävyinen on saatu blogin kautta ja ihastuttuani siihen, metsästin kirppiksiltä kaksi korua lisää. Olen kyllä pahemman luokan hurahtaja! Media-rannekkeeni sopi ihan täydellisesti tuon perjantain asun koruni kaveriksi, sitä ei melkein erottanut muista koristenauhosta.

Vietähän ihana viikonloppu! Saa nähdä, tuleeko tänne tosiaan ukkonen ja sadetta. :)

(kuvat: Emilia)