Tervetuloa jäätelötehtaalle! Me olemme pojan kanssa koukuttuneet kotijäätelöihin ja jaamme nyt suosikkireseptimme täälläkin. Yleensä jäätelötehtailemme aamuisin, jotta illalla voi imeskellä (tai minun tapauksessani pureskella) jääkylmää herkkua. Yleensä syömme tämän jäätelömuotillisen yhden päivän aikana tyhjäksi.

Makea mansikkajäätelö (kuudelle)

10 iso mansikkaa

banaani

10 palaa tölkkiananasta

1 dl turkkilaista jogurttia

Surauta mansikat ja ananakset soseeksi blenderillä ja muussaa sekaan banaani. Jätä banaani isohkoiksi paloiksi, sillä makeat sattumat ovat parasta jäätelöissä. Sekoita paksuun jogurttiin sitten marjasosetta, mutta älä sekoita väriä ihan tasaiseksi, jotta jäätelöt näyttävät hauskemmilta. Lusikoi muotteihin ja kopauta muottia aina välillä, jotta jäätelömassa valuu jokaiseen koloseen. Lisää “jalat” eli jäätelötikut ja anna jäätyä pakastimessa iltaan asti.

Parastahan jäätelöissä on se, että ne näyttävät hassuilta. Meillä on tutkimusmatkailijaa, jääkarhua ja sitten tämä minun suosikkini hurja mursu! :D

(jäätelömuotit saatu Ipanaiselta)