Moro! Sillai tamperelaisittain. Oon katsonut ihan liikaa Bacheloria ja tuttu murre tarttuu hetkessä takaisin, vaikka sitä koetettiin ensin laimentaa Jyvä(äs)kylässä ja sitten häivyttää Helsingissä. Viime viikko on kulunut GDPR-vänkäämisen parissa töissä, mutta yleisfiilis on silti parin viikon takaiseen väsymyskertymään verrattuna hyvä. Suuri lanseeraus lähestyy, tahti kiihtyy ja paine kasvaa. Kohta Zadaa toimii Saksassakin!

Kiireestä huolimatta onnistun jotenkin nauttimaan töiden ja arjen epätasapainosta. Aamulla on helppo herätä auringonvaloon ja iltaisin ehtii tehdä vaikka mitä, kun kuudelta ei ole sellainen olo, että pitää mennä nukkumaan. Mietit ehkä, miksei tämä näy postaustahdissa? Se johtuu siitä, että kun stressitaso nousee, tunnistan sen nykyään ajoissa ja alan kaapia itselleni aikaa rentoutua vastapainoksi stressille. Silloin ei konetta avata, vaan naksautetaan aivot vapaalle.

t-paita – pöllitty

korvikset – H&M

lasit – H&M

farkut – H&M (DIY)

Asukuvat napsin tällä kertaa aamulla duunissa, kun kahvi pisaroi suodattimesta pannuun ja kaikkialla oli vielä hiljaista. Hengailen töissä yleensä farkuissa ja paidassa tai topissa. Meillä on Formal Friday joka päivä, ja muutenkin olo on välillä kuin kimppakämpässä. Se tiskaa, jolla on fiilistä. Joku ostaa aina kahvia ja muut kiittävät sitä, joka sen ehtii ensimmäisenä keittää. Lounaalle lähtee se porukka, jota nälkä alkaa kiusata ensimmäisenä ja sen lounaan voi syödä vaikka puistossa auringosta nauttien.

Joinakin päivinä istutaan hiljaa ja tehdään töitä otsat rypyssä, koska niitäkin päiviä tulee pakostakin välillä. Toisinaan taas toivon, ettei naapuritoimistoon vaan kuulu sanaakaan siitä, mitä meillä puhutaan. Luulevat pian, että meillä on toimisto täynnä päiväkoti-ikäisiä räkänokkia. Välillä itkettää, kun tulee naurettua liian kovaa, joskus taas, kun Facebookissa tulee vastaan söpö video laiskiaisista. Joskus nauretaan paljon, että vatsaan sattuu. Elämä on aika jees tällä hetkellä.

Psst! Tarina näiden lasien takaa löytyy tästä postauksesta. Alan olla enemmän ja enemmän vakuuttunut tästä mallista! :)