Keitäpä kupillinen kahvia tai teetä, sillä tästä tulee pitkä postaus. On aika esitellä meidän lastenhuoneemme. Tämä ei tosin ole lopullinen lastenhuone. Se huone vaatii valitettavasti tapetoinnin, mihin minulla ei riitä alkuunkaan energia tällä hetkellä, mutta tämä väliaikainen versio on minusta kyllä aivan ihana. Ja väliaikainen tämä on myös siksi, että samaisen pitkulaisen huoneen toisessa päässä on oma sänkyni. Hupsista! Yhteiskunta yritti painostaa siirtää taaperon nukkumaan omaan huoneeseen 1-vuotiaana, mutta olen kapinallinen.

  

Pojan sänky on ByNiemi ja sitä mietittiin pitkään! Malli on Unipuu ja lisävarusteiksi ostimme Vepsäläiseltä samaan syssyyn vielä turvalaidan ja lelulaatikon, joka on sängyn alla piilossa. Patja on Tempur-tyylinen, vähän “perusvaahtomuovista” parempi patja. Sänky näkyy parhaiten postauksen viimeisessä kuvassa, jota katsoessa tajusin, että emmehän me ole edes kiinnittäneet koko turvalaitaa. Olipa hyödyllinen ostos.

Meillä on bObleseja melkein pienen huoneellisen verran ja voi pojat, kyllä ne ovatkin kovassa käytössä. Uusin eläin on yllä olevassa kuvassa näkyvä vihreä muurahaiskarhu (Muumi-fanina meinaan kirjoittaa aina muurahaisleijona), josta saa tornin, sillan, portaat ja mitä vaan, mitä mielikuvitus päähän pulpauttaa. Pyyhin nämä yleensä pyllypyyhkeellä puhtaiksi, jos leluihin läikkyy jotakin. Kaikki bOblesit on saatu vuosien varrella blogin kautta, ihan kaikki eivät edes näy näissä kuvissa.

Seinällä sängyn yläpuolella on länkkärihenkisiä tauluja, joita vaihtelen yhteen ruuviin roikkumaan. Kaikki taulumme näet tästä postauksesta. Pienen taulun vieressä oleva valkoinen norsu on saatu Kiddowilta, taulu taas Deseniolta. Tuo norsu kerää kamalasti kehuja, se taitaa olla edelleen Kiddowin verkkokaupassa hyvässä tarjouksessa, jos joku siihen ihastuu. Tahtoisin seinälle vielä kivoja sisustustarroja, jotta nurkkaus olisi vähemmän valkoinen.

Minitude-säilytyspussit on saatu Jollyroomilta. Niistä on itse asiassa käynnissä Instagramin puolella arvonta, jossa voi voittaa kaksi isoa ja kolme pientä pussia. Melkein varastin yhden ison pussin likapyykkikoriksi, mutta se olisi vaatinut kannen. Tuollaiseen isoon voi taitella päivän ajaksi päiväpeiton ja pieniin taas mahtuvat suihkujutut, BRIO-junat ja muut lapselle tärkeät tavarat.

Samalla, kun kuvasin uninurkkauksen, kuvasin pienemmässä säilytyspussissa pidettävän kosmetiikan, joka meillä on pojalla käytössä. Luonnontaipuisa, helposti takkuuntuva tukka pysyy kurissa luonnonharjasharjalla ja Tangle Teezerin matkamallilla, joka tosin on nyt hukassa. Ponnareina meillä käytetään Invisibobbleja eli niitä saumattomia puhelinlankaponnareita.

Suihkugeelejä, joilla pestään myös hiukset, poika tykkää vaihdella. Tällä hetkellä suosikki on miedolta tuoksuva “kirahvigeeli”. Kakkosena tulevat Little Butterfly Londonin ja Korresin versiot, jotka ovat nekin luonnonkosmetiikkaa. Kirahvilelu ja Korresin suihkugeeli on saatu blogin kautta maahantuojilta, Little Butterfly Londonin tuote Jolielta. Taustalla olevat pussilakanat ostettiin Finlaysonin Ideaparkin pop  up -myymälästä.

Mistä tykkäätte eniten Nöpsyn huoneessa? Löytyikö tuttuja juttuja? :)