Tutkin välillä ihan puhtaasta mielenkiinnosta, mitä tuotteita avomieheni käyttää arkisin. Välillä hän kysyy täsmäapua minulta johonkin pulmaan, mutta yleensä “jonokaapistani” eli kaapista, jossa on testaamista odottavia tuotteita, vaan katoaa miehen käyttöön jotakin. Toisinaan taas saan testiin miehille tarkoitetun tuotteen ja pyydän miestä kokeilemaan sitä.

Garnierilta saatu aktiivihiiliputsari nousi heti suosikiksi, vaikka se ei virallisesti miesten tuote olekaan. Ulkonäkö vaan houkutteli miehen nappaamaan sen itselleen, saman sarjan kangasnaamiot ehdin sentään pelastaa itselleni. Tätä töhnää voi käyttää joko kasvojen puhdistamiseen, kuorintavoiteeksi tai kasvonaamioksi epäpuhtaalle iholle.

Miehen hiukset ovat kuin hevosen jouhet ja tämä siis täytenä kohteliaisuutena. Ne voisi pestä vaikka mäntysuovalla eikä niille kävisi mitään! Ne ovat paksut ja vahvat eikä niitä saa varmaankaan edes poikki saksilla, vaan hommaat tarvitaan moottorisaha. Ostamani Biozellin shampoo on miehellä tehokäytössä, mitä en vaan voi ymmärtää, sillä tällä hetkellä käytössä on näköjään syväpuhdistava versio. Hiuslaatua ei haittaa, vaikka se pestään useita kertoja viikossa syväpuhdistavalla. Minun hampputukkani olisi purkkaa sellaisen jälkeen, voin syväpuhdistaa hiukseni enintään kahdesti kuussa ja sen jälkeen tarvitsen tehohoidon hiuksille. Ollapa mies.

Suihkusta löytyy myös Foamielta saatu pesusieni, jota rehellisyyden nimissä painostin miestä testaamaan, koska tykästyin siihen ite. Sienen idea on, että sen sisällä on saippuapaloja, jotka sientä puristellessa tuottavat vaahtoa, jonka PH on iholle optimaalinen. Minä rakastuin tämän sienen miehekkääseen tuoksuun ihan täysin, se on jopa parempi kuin naisten versiot. Itse en miesten sientä silti käytä, vaan omani tuoksuu ihanalta mokkapalataikinalta. Yksi sieni kestää suunnilleen 30 pesua, minkä jälkeen se heitetään roskiin ja tässä kohtaa tuleekin ongelma.

Vaikka tykkäänkin käyttää näitä, en aio ostaa näitä lisää, sillä tuotteen ekologisuus mietityttää. Olisi edes joitakin täyttöpaloja tuon sisälle. Tottahan suihkusaippuapullotkin roskaavat, mutta toinen asia, mitä mietin sienen kohdalla, on hygienia. Jotenkin en voi olla ajattelematta, mitä kaikkea sienen sisällä oleville saippuapaloille käy, kun ne kastellaan ja kuivataan useita kertoja. Pelkkä palasaippuakin alkaa näyttää aika ällöltä ajan kanssa, joten mitenkäs sitten, kun niissä on kiinni vielä sieni, johon jää vähän kosteutta? En halua tietää.

Myönnän, että kuvien ottamisen jälkeen harmitti, että juuri tuo pyyhe roikkui suihkuseinän päälle. Tuo Ratian pyyhe, joka kuvissa näkyy, on nimittäin oikea murheenkryyni. Se on pesty kymmeniä kertoja, mutta siitä irtoaa edelleen aivan tuhottomasti sellaista ärsyttävää froteenukkaa. Pahimmillaan se on, kun yrittää kuivata itseään, mutta kosteaan ihoon tarttuukin nukkaa. En siis suosittele tuollaisen hankkimista! :D