Aion kokeilla, miltä mämmi-mutakakku maistuu. Tykkään mämmistä sellaisenaankin, mutta jotenkin tekee mieli testata, miten tämä herkku taipuu kakkuun. Viimeksihän tungin suklaakakkuun bataattia ja se oli yllättäen superhyvää.

Nautin, kun aurinko hellii meitä. Jo se, että se paistaa ikkunan läpi sairastupaan, piristää oloani. Tuntuu ihan keväältä ja se on ihana juttu.

Odotan jo minun ja Ninan huhtikuista hemmotteluviikonloppua. Sovimme viimeksi, että siitä tulee tapa ja nyt on aika panna suunnitelmat käytäntöön.

Haaveilen jälleen kerran hiihtoladuista, vaikka elimistöni tuottaa vihreää limaa. Toisaalta saan kerrankin pötkötellä rauhassa itseni terveeksi, kun pojalla on hoitaja.

Mietin, kumpi voisi olla meidän perheemme klassikkojälkkäri tuleviksi pääsiäisiksi. Vaihtoehtoja ovat mango-juustokakku tai Kinder-överikakku.

Rakastan, kun poikani puhuu hassuja ja söpöjä juttuja. En voi olla nauramatta, kun poika toteaa iloisena kovaan ääneen kadulla, että: “Hei, toi mies näytti ihan Saaran isiltä!” Onneksi ohikulkijoitakin hymyilyttää.

Himoitsen edelleen kaikkea vihreää. Sellainen kirkas vihreä suorastaan vainoaa minua ja saatoin ehkä hankkia itselleni kollegani suunnittelemat vihreät kengät kevääksi.

Odotan, että kahvi alkaa taas maistua. Tällä hetkellä kaikki, mitä suuhuni panen, maistuu samalta (eli ei miltään), joten ei paljon huvita syödä tai juoda.

Toivon tämän vuoden olevan armelias ja tuovan eteen kivoja kokemuksia. Jotenkin on sellainen fiilis, että 2018 on huikea vuosi.

 

Kurkkaa Instagramistani pääsiäisen kosmetiikka-arvonta, jonka palkintopaketti vilahtelee tämän postauksen kuvissa. Tuotteet on saatu niiden valmistajilta. ♥