Lapsi-raukka luuli, että ostin hänelle lippiksen. Kyseessä oli vakava kevätriehaantuminen, kun tuhlasin kymppejä kirppikselle ja ostin itselleni Minni-lippiksen. Niin ja poneilta tuoksuvat Melissa-korkkarit. Ehkä tämä villakangastakin ja toppatakin vuorottelu alkaa jo tökkiä, kun selailen koko ajan, mitä kaikkea haluaisin ostaa kevääksi.

Kova ikävä on myös rotsia, jota sovittelin tänään ylleni. Missään muussa vaatteessa en ole niin MINÄ kuin tässä takissa. Heti, kun vedän takin ylleni, itsevarmuuteni kohoaa taivaisiin ja selviän mistä tahansa esteistä ja hidasteista, joita elämä tielleni tiputtelee.

Kaverini ihmetteli, kun olin monta päivää postaamatta ja sitten rikon hiljaisuuden kertomalla jostakin lippiksestä, jonka ostin, mutta siihen suuntaan tässä ollaan menossa. Kirjoitan, kun on asiaa, oli se asia sitten miten pieni tai suuri tahansa sillä kerralla.

Mutta tämä lippis on ihana! Lapsekas ja lapsellinen, joten ihan täysin sopiva tähän päähän. Viime päivinä ollaan menty aika paljon lapsen ehdoilla ihan konkreettisestikin, kun pojan kuume nousi pahimmillaan 39.5 asteeseen. Tänään paistoin toisen terveen päivän kunniaksi yksisarvispannukakkuja, Insta Storysta näkee todistusaineistoa niistä.

Elin tänään koko päivän jotenkin sunnuntai-tunnelmissa. Nukuttiin koko porukka reilun 12 tunnin yöunet, joten ehkä se, että pitkästä aikaa olo oli levännyt, hämäsi. Siksi tuntuu kivalta aina, kun muistan, että huomenna on vasta sunnuntai ja vielä on toinen päivä aikaa palautua työviikosta. Uuden maan lanseeraus polttelee jo ja viikot tulevat muuttumaan tiiviimmiksi ja tiiviimmiksi.

Tässä vaiheessa pitää muistutella omista rajoista, jotta jaksaa tuottaa tulosta tasaisesti eikä vain kuukauden, minkä jälkeen makaa työkyvyttömänä itkemässä terveyskeskuksessa uupumusta. Kaikkea kivaa on kulman takana ja mikä parasta, kotiuduin tähän uuteen asuntoon ihan heti. Koetan postata jo huomenna vähän kuvia täältä.

Hei kevät, tule jo! :)