Edit: NYT NIITÄ SAA TAAS! OSTA TÄSTÄ*!

Vetäkää syvään henkeä, ja jos satutte vihaamaan joulua, joudutte ehkä skippaamaan tämän postauksen. Suunnittelin viettäväni epäkaupallisen viikon blogissa, mutta kohtalo puuttui peliin. Tiedättekö, mikä päivä tänään on? Black Friday. Päivä, jona kaupat tyhjentävät varastojaan hurjilla tarjouksilla.

Tänä vuonna osallistun rientoihin ihan tahallani vain kahden brändin kanssa. Töissä Zadaalla pyöritän somessa omaa Purple Weekend -kampanjaamme, kun taas ainoa tarjouskampanja, josta mahdollisesti aion tilata yhtään mitään, on  tämän verkkokaupan*. Koska nyt aiheesta kirjoitan, tämä on täydellinen ajankohta esitellä vuoden myyntihitti tuolta kauneuden verkkokaupalta. THE ULTIMATE JOULUKALENTERI.

Sain eleven.fi-verkkokaupan oman kosmetiikkajoulukalenterin ilmaiseksi esiteltäväksi blogissa. Jättikokoinen pahvilaatikko panoi melkein viisi kiloa enkä kehdannut heti postista tultuamme edes kertoa miehelleni, mitä paketissa on sisällä. Lopulta tyyppi kuitenkin kurkki jopa pariin luukkuun (kuinka joulumoraalitonta, tiedän) ja kehui, että hyvää tavaraa on tulossa.

Yleinen shoppailuviikonloppu alkaa tänään Black Friday -huumalla ja huipentuu Cyber Mondayihin maanantaina. Viikonlopun ajan eleven.fi-verkkokauppa* antaa 20% alennuksen 50e ostoksista ja 30% alennuksen 200e ostoksista. Tarjous koskee normaalihintaisia ostoksia eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Lisäksi tänään perjantaina on tunneittain vaihtuvia tarjouksia, jolloin vaihtuvan brändin tuotteet ovat jopa 40% alennuksella vain tunnin ajan.  Nyt jo koska on aka ostaa uudet purkit loppuunkäytettyjen töhnien ja mönjien tilalle. Harmi vaan, ettei näitä jättikalentereita voi enää ostaa. Muiden brändien joulukalenterit* kannattaa kyllä selata läpi.

 

En malttaisi millään odottaa, että pääsen availemaan kalenterini isoja luukkuja! Onneksi joulukuu alkaa ihan kohta. Olen tänä vuonna pitkästä aikaa järjestämässä bloginkin puolelle kunnon joulukalenterin, joten kaikki kosmetiikan, sisustuksen, asusteiden ja lasten ystävät – pysykäähän kuulolla.

Poikani joulukalenteri ei ole vielä ihan valmis, mutta senkin sisällöstä pitäisi kirjoittaa postaus. Lekmeriltä* on tulossa vielä muutama tärkeä osanen. Joululahjoista on ostettu suunnilleen puolet ja ne ajattelin taas paljastaa blogissa aattona videomuodossa. Mutta hei, nyt on palattava Black Friday -tunnelmiin, sillä aikaa ei ole hukattavaksi. Levätä voi sitten haudassa. No, ei vaan. Viikonloppuna ehtii hyvin.

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy kotona? Tyydyittekö vain yhteen? :)

(*kaupallinen linkki)