Oikeasti lupasin katsoa Stranger Thingsin toisen kauden loppuun mieheni kanssa, mutta sarja jäi eilen niin jännittävään kohtaan, että pakoilen lupaustani ja avasin läppärin. Nämä kuvat ovat lojuneet luonnoksissa oudon kauan, vaikka purkki, joka niissä esiintyy, on käytössäni päivittäin.

Outo, ruusukultainen purkki muutti meille viikkoja sitten. Ihmisenä, joka piirtää kulmakarvansa yleensä kynällä ja pehmentää jälkeä sitten puuterimaisella värillä, koin houkutusta pomadeen. L’Oréalin Paris Paradise Pomade Extatic* sävyssä Chatain jäi osaksi arkimeikkiäni heti ensikokeilulla. Se päivä kun sattui olemaan sellainen, että satoi vaakatasossa vettä päin kasvoja, mutta tuo tuhkanharmaa tökötti ei levinnyt yhtään.

 

Purkissa tulee viistopäinen sivellin, jolla kulmat on helppo muotoilla. Kevyen arkimeikin voi viimeistellä sutimalla väriä kulmakarvoihinsa, mutta me tummien kulmien ystävä sudimme sitä myös ihoon. Alla olevassa kuvassa on muuten tumminta sävyä, vaihdoin astetta vaaleampaan ja sitä käytän mm. tässä kuvassa. Oikeastaan en edes tiedä, miksi halusin  tähän postaukseen tuon kuvan ensimmäisestä pomade-kokeilustani, kun linkin takana oleva kuva on niin paljon parempi.

 

Sellainenkin hyvä puoli tässä kulmavärissä on, että vaikka kynän ja puuterimaisen värin lisäksi liimaan karvat yleensä hiuslakalla paikoilleen, tämän kanssa se olisi tarpeetonta. Olen kokeillut kaiken maailman geelejä tuloksetta, mutta lakka toimii. Pomaden kanssa sitäkään ei tarvita. Tästä tuli nyt vähän ylistyslaulu tuolle kulmavärille, mutta hitto, kun se on ihan mieletön! Samaan kategoriaan menee muuten tuon sarjan ripsari.

Äh, pakko se on kai hyväksyä kohtalo ja toivoa, että Elevenille ja muille käy hyvin kauden viimeisen jakson lopussa.  Lupaus on lupaus, joten Stranger Things lähtee pyörimään än-yy-tee-NYT. Maailmassa, jossa pitää valita silmäpussien ja Netflixin väliltä, jälkimmäinen voittaa. Tosin en enää tuijota sitä yli puolen yön, vaan katson yhden jakson iltaa kohden. Joku raja! ;)

Millä tuotteilla te huolittelette kulmanne? Onko tämä tuttu?

(*kaupallinen linkki)