Ei, en ole ostanut uutta kassia, vaan sain työpäivän aikana kahvikapselilähetyksen Nespressolta. Lakukahvi, appelsiinikahvi ja kookoskahvi on testattava HETI! Tuo kangaskassikin, jonka sisällä kahvit sain, oli niin hauska, että pidin sen asukuvissa, jotka Salla napsi minusta Ysibaari-lounaamme jälkeen. Tulinen kanakeitto saa minulta täydet pisteet.

Yllätyin, miten kivoja näistä kuvista tuli, sillä aamulla hiukseni olivat kamalat. Kiersin illalla kosteisiin hiuksiin “satiinipatukat” haaveenani rennot laineet. Aamulla näytin puudelilta. Onneksi kiharat suoristuivat päivän aikana, näissä kuvissa ne ovat jo ihan okei. Sain sovittua kampaaja-ajankin, jotta tätä ylikasvanutta reuhkaa saadaan lyhennettyä.

Isänpäivä lähenee hurjaa vauhtia. Tänä vuonna meille on buukattu joulukorttikuvaukset juuri sunnuntaille, joten emme juhli kummankaan isän/papan luona. Hassua kyllä, mutta koen, että tahtoisin muistaa sekä miestäni että isääni, vaikka kai päivän alkuperäinen tarkoitus olisi muistaa vain omaa isää.

Hyvin epävarmana äitinä kuitenkin ajattelen, että kumppanin tukeminen ei koskaan ole huono idea ja se voi saada aikaan niin paljon hyvää, että tahdon kiittää myös miestäni siitä, miten huolehtivainen isä hän on. Hotellireissu voisi taas tehdä hyvää meille. Täytynee etsiä kompromissihotelli, kun minä rakastan kylpylöitä, seikkailua, vauhtia ja aktiviteetteja, kun taas mies elää valokuvatakseen ja ihaillakseen maisemia.

Aivan ihana muuten, miten paljon kommentteja edellinen postaukseni sai. Ärsyynnyn joskus blogeissa siitä, miten bloggaaja ei saisi muuttua. Jos joku hurahtaa urheiluun ja muuhun uuteen, sille naureskellaan ivallisesti. Haluaisiko joku tosiaan, että lempiblogi säilyisi aivan samanlaisena vuodesta toiseen? Eiväthän ihmisetkään säily?

Joka tapauksessa harmittaa vähän, ettei tämä hurahtaminen tapahtunut yhtään aiemmin. Muistan kyllä, kun jo blogin alkuaikoina kommenttiboksissa ehdoteltiin shoppailulakkoja, enemmän asuja vanhoista vaatteista ja kestävämpää kulutuspohdintaa, mutta arvatkaa vaan kiinnostaako sellainen parikymppistä opiskelijatyttöä, joka saa käyttää rahansa ihan mihin haluaa ja jonka tilillä on yhtäkkiä kivasti extraa blogin ansiosta. Niinpä.

Huomenna on jo perjantai! Sen kunniaksi korkkaan inkivääriglögin. :)

Psst! Haluaisin niin osata poistaa oranssitakkisen miehen alimmasta kuvasta. Todellisuus yllätti bloggaajan! :D