Long time no see! Veera suostui kanssani lounastreffeille, joten näyttöpäätteen luona hotkittu salaatti korvattiin tänään lämpimällä kinkkupastalla Toscaninissa. Oli aivan älyttömän hyvää! En tiedä, miksi en ole käynyt tuolla aiemmin, vaikka toimistomme on aivan ravintolan vieressä. Veera testasi juustokakun jälkiruoaksi ja sekin sai kovasti kehuja.

Mietit ehkä, onko tämä postaus ajastettu, koska tällä hetkelle blogimaailman kerma juhlii The Blog Awards Finland -tunnelmissa. Kutsu jäi nyt käyttämättä. Kirjoittelen peiton alta terveisiä ihan reaaliajassa, sillä pari viime päivää on ollut sellaista särkyä ja jomotusta, että näen välillä tähtiä. Stressi, jonkinlainen jännitystila lihaksissa tai vain flunssa, joka kolkuttelee ovella, yrittää piinata minua, mutta vaikka bileet jäivät väliin, lähden huomenna reissuun viikonlopuksi. Teen sen vaikka pää kainalossa.

Olo oli tänään vähän sinne päin, kun tajusin, miten pitkäksi hiukseni ovat salakavalasti kasvaneet. Pitäisi tasoittaa latvat, mutta jotenkin kalenterissa ei ole hirveästi tilaa. Ehkä lounastauolla ehtisi poiketa naapurikampaamoon, jos nauttisi lounaan nestemäisessä muodossa? Hyi teitä! Kuitenkin ajattelitte skumppaa, vaikka puhun smoothiesta.

Esittelin lounaalla Veeralle innoissani eleven.fi-verkkokaupasta saamani YSL:n huulipunan, jota oli tarkoitus sutia tänään illalla huulille. Tämä olisi sopinut mekkooni täydellisesti. MouMou-huulipuna on tämä* ja sen sävy on hohtavan persikkainen Melon D’Or.

Tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin on mahdollista lisätä verkkokauppatilauksen yhteydessä kaiverrus, siitä voi lukea lisää tältä sivulta*. Ei sillä, että tämä olisi huikea joululahjavinkki, mutta juuri sitä tämä on. Tuossa kuvassa minulla ei muuten ole huulillani mitään, joten et näe sävyä vielä huulillani.

Avonin meikkihaasteen äänestys on muuten auki. Jäätävän alemmuuskompleksin vallassa selasin täydellisen, punaisen silmämeikin ja vaikka kuinka erikoisia taidemeikkejä läpi. Ei taida meikäläisellä olla mahdollisuutta oikeiden kosmetiikkabloggaajien joukossa. Jos finalistikuvien selailu ja äänestäminen kiinnostaa, kaikki meikkikuvat kolmesta eri kategoriasta näkee tältä sivulta. Aika erilaisia keskenään, vaikka teema on ollut sama, eikö?

Jos olette kiinnostuneita aiheesta, minun liukuvärihuuleni on esitelty useamman kuvan kanssa täällä. Rokkarisilmät taas näkee täältä (sarkasmilla maustettuina) ja taideteosmeikin vaikkapa täältä. Ja muiden kisakuvia voi tosiaan selata Avonin äänestyssivuilla eli täällä! Tulipa meikkipainotteinen postaus, vaikka ajattelin tulla kertomaan olostani ja herkullisesta lounaasta! Taitaa olla höpöttelypäivä. :)

(*kaupallinen linkki)