Jos näiden kuvien pitsipaitani merkki kuulostaa tutulta, mutta alat yhtäkkiä miettiä vauvoja, kun maistelet merkin nimeä, älä huolestu. Ystäväni Pinja, joka perusti aikanaan ByPinja-silikonikorumerkin, lanseerasi vähän aikaa sitten ensimmäisen vaatemallistonsa, josta sain lahjaksi olkapäät paljastavan pitsipuseron. ByPinjan vaatteet ovat klassisia ja sopivasti maalaisromanttisia, vähän kuin Pinjakin.

Pitsipusero on 100% puuvillaa eli tämä ei hiosta yhtään päällä. Puseroni mallin näkee tuon linkin takaa, vaikka kuvaan tätä varmasti kapselikuukauden aikana vielä paremmin. Kaikki ByPinjan vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Harkitsin tämän pitsipuseron pariksi myös nahkahametta, mutta siinä olisi ollut aivan liikaa paljastelua minun makuuni. Lopulta valitsin hauskat housut ja maskuliinisen hatun tasapainottamaan asukokonaisuutta.

paita – ByPinja (saatu)

housut – 2nd hand

lakki – H&M

takki – Katri Niskanen

aurinkolasit – Dior (saatu Instrumentriumilta)

kengät – Paola Suhonen by Seppälä

Tässä asussa pyyhälsin menemään I love me -messuilla Veeran kanssa, samainen nainen otti tämän postauksen kuvat minusta. Lauantaiaamuna oli niin vähän ihmisiä keskustassa, että kehtasin olla se tyyppi, jota kuvataan keskellä kaupunkia, vaikka porukkaa kulkee ohi. Lopultakin taidan olla nykyään jo niin vanha, etten enää panikoi tällaisesta touhusta.

Yleensä tykkään hoitaa kuvausasiat ihan rauhassa jossakin syrjässä, mutta onhan näissä Helsinki-kuvissa kivaa tunnelmaa. Kun vaan olisi useammin joku kuvaamassa. Lounastreffeillekään ei oikein löydy ketään toimistomme läheltä. Ehkä alan kantaa mukanani kolmijalkaa varmuuden vuoksi, jos uskallukseni nousee uudelle tasolle, ja kehtaisin kuvata itseäni.

Kolahtavatko ByPinjan vaatteet? Onko merkki ennestään tuttu? :)