Hyvää huomenta! Tänään opetellaan rajaamaan silmiä. Olen saanut kerran piirrettyä itselleni suhteellisen tasaiset rajaukset, joten koen olevani varsin pätevä neuvomaan muita. Silmien rajaaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeaa. Jos se tuntuu siltä, teet jotakin väärin. Minun kohdallani toki vika oli vääristävässä peilissä tai planeettojen asennossa. Onneksi näillä ohjeilla onnistuu kuka tahansa rähmäkäpälä.

 

Näin rajaat silmäsi kuin ammattilainen:

  • KIIRE. Älä tee unelmiesi silmänrajauksia rauhassa, vaan tee ne juuri silloin, kuin lähtöön on aikaa viisi minuuttia ja meikkitussi on kuiva tai vaihtoehtoisesti teroitin on hukassa.
  • LUOVA VALAISTUS. Kova sivuvalo on hyvä, koska silloin toinen puoli voi olla paljon tummempi kuin toinen eikä se haittaa ketään.
  • OLEMATON POHJUSTUSTYÖ. Tiedän, ei tässä nyt ole aikaa sutia mitään valokynää, primeria tai puuteria luomelle, piirretään vaan heti, kun meikkivoide on levitetty iholle.
  • ÄLÄ MYÖNNÄ VIRHEITÄSI. Jos rajaukseen tulee mutka, älä vaan poista väriä väärästä kohdasta, vaan piirrä ihmeessä uusi, entistä paksumpi rajaus vanhan päälle. Nyt tietysti joudut paksuntamaan myös toisen silmän rajausta. Ai, hups! Tuliko taas mutka? Ei haittaa, sanoi Amy Winehouse!

Muita hyviä vinkkejä? Vaikka emmehän me ammattilaiset niitä tarvitse! :D