Paljastin lokakuun villit suunnitelmani edellisessä kapselipostauksessa ja nyt olisi aika tarkastella, millaisen kapselin lokakuulle kasasin. Sain tämän mestari-idean flunssapäivänä, joten en puhu videolla ollenkaan. Tekstitin sen samaan syssyyn, joten tämän voi katsoa äänettömällä vaikka bussissa ja pointti tulee silti selväksi. Postauksen loppupuolelle on kuvattu muutamia kapselini vaatteita ja asusteita, mutta videolta näkee millainen on lokakuun koko kapseli. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Kyselin Facebookin tukiryhmästä(:D) apuja ensimmäisen kapselin koostamiseen. Yläosia kannattaisi valita 2-3 kertaa alaosien määrä. Myös siluetti kannattaisi pitää mielessä. Väreistä vinkattiin, että perusvärejä ja aksenttivärejä voisi ottaa mukaan suunnilleen suhteessa 80:20 tai 70:30. Pohjavärinähän minulla on musta, minkä lisäksi tummansinistä ja harmaata on mukana. Tehosteina käytän vaaleaa beigeä ja keltaista. Tuli aika hillitty kapseli, mutta ehkä on hyvä lähteä liikkeelle varovaisesti.

Alaosat:

 • tummansiniset farkut (H&M)
 • mustat culottes-housut (2nd hand)

Yläosat:

 • neuletakki (Alpa/saatu)
 • t-paita (H&M)
 • raitaneule (Only)
 • kashmirneule (H&M)
 • pitsipaita (ByPinja/saatu)

Mekot ja hameet:

 • maksimekko (H&M)
 • musta nahkahame (Miiko/saatu)

Takit:

 • nahkatakki (JC)
 • trenssi (Katri Niskanen)

Kengät:

 • matalat nilkkurit (H&M)
 • korolliset nilkkurit (Seppälä by Paola Suhonen)
 • ylipolvensaappaat (Even & Odd)

Laukut ja asusteet:

 • musta nahkashopper (Zalando/saatu)
 • pieni laukku (H&M)
 • lakki (H&M)
 • huivi (Alexander McQueen)

Ulkopuolelle jäävät alusvaatteet, urheiluvaatteet ja -kengät, sukat/sukkahousut, ulkovarusteet (pipot, kaulahuivit jne.) ja gaala-asu. Miltä muuten vaikuttaa 18 kappaleen kuukauden kapseli? :)