Piirsin sitten itselleni kauneuspilkun. Tosin aika lähelle huulia, sillä tein sen luomen päälle enkä satunnaiseen paikkaan lähemmäs poskeani. Halusin kuitenkin edes etäisesti olla kuten Marilyn, kunnes tajusin kuvia selatessani, kuinka epäimarteleva tuo yllä olevan kuvan kuvakulma on ja kokeilin hieman “iinamaisempia” kuvakulmia.

Näyttävästä korviksesta kyseltiin jo Instagramin puolella, se on siis H&M:lta ja sitä on edelleen myynnissä muutamassakin eri värissä. Aivan ihana, jos minulta kysytään! Tai siis ihanat, sillä paketissa tulee noita kyllä kaksi kappaletta. Minä vaan tykästyin tällaiseen toispuoleiseen tyyliin.

 

Nämä kuvat otettiin sen jälkeen, kun harjoittelin liukuvärihuulten maalaamista Avonin meikkihaasteseen. Viimeksi kokeilin sellaista huulimeikkityyliä Essencen meikeillä, mutta silloin lopputulos oli vähän erilainen. Tässä uudessa tyylissä sisäinen Marilyn käytti vähän vähemmän kontrastia ja pyrki saamaan lopputuloksen näyttämään siltä, että valo osuu juuri oikein huulten keskiosaan, vaikka tosiasiassa siinä kohdassa on vaaleampaa väriä. Huomasitteko tätä jippoa kuvista?

Kolahtaako tällainen moderni Marilyn? Entä oletko joskus piirtänyt itselleni kauneuspilkkuja tai pisamia? ♥

Psst! Kisakuvaksi valikoituia lopulta tämä kuva, jota en käyttänyt ollenkaan tässä postauksessa, sillä en pidä siitä kuvana, mutta huulimeikki tuli siinä parhaiten esille.