Huomenta! Kahvijuttuja tuloillaan, joten keitähän oma kupposesi valmiiksi tai saatat joutua nieleskelemään kofeiinihimoissasi aika tavalla. Aloitetaan kahviaiheiset ihastukset kahvikupilla. Tampereen Tullintorilla on sisustuskauppa nimeltä Lili, josta ostin kahvikuppini. Siinä on i-kirjain ja pari pässinpäätä. Kauriita ne saattavat olla oikeasti, mutta leikin, että etunimeni alkukirjaimen lisäksi kupissa on huomioitu myös horoskoppimerkkini, joka on siis yllättäen oinas.

Sitten siirrymme kahvikopan kimppuun. Uusi tuttavuus kahvirintamalla on suomalainen Slurp! Kotiinkuljetettuna saa nykyään lähes mitä tahansa, niin myös kahvia. Kun on täyttänyt oman kahviprofiilinsa, jossa minä kerroin olevani tummemman paahdon ystävä ja vältteleväni sitrusvivahteita, saa kotiinsa pienpaahtimoiden kahveja jatkossa oman valinnan mukaan joko kahden ja neljän viikon välein.

Minulle on ehtinyt tulla kahta eri kahvia, jotka olivat aika erilaiset, mutta joista kummastakin pidän. Haluan, että aamukahvini on täyteläinen, mutta ei hyökkäävä. Iso plussa on, jos kahvi sopii maitokahviin. Sain lyhyen tilausjaksoni blogin kautta ilmaiseksi, mutta tässä saattaa käydä sama kuin Freska-siivouspalvelun ja Sannan ruokakassin kanssa eli jatkan tilausta omille rahoillani. Ruokakassia en tosin edes saanut maksutta, vaan kiinnostuin siitä toisen bloggaajan ansiosta. Petollista.

Kosmetiikkapuolella olen keskittynyt erilaisiin kahvikuorintoihin viime aikoina. Flow Cosmeticsin Dark Coffee -kahvikuorinta tuli Maitokahvimedian lanseerausjuhlien lahjakassista. Se näyttää kivalta ja jättää ihon pehmoiseksi sekä kosteutetuksi. Minä olisin jättänyt greipin kuorinnasta pois, mutta nyt olen jo tottunut sitrukseen. Ainakin melkein.

Toinen kahvikosmetiikkaihastukseni on Body Boom -merkin. Tämän sarjan kuorinnat ovat irtonaisempia kuin töhnämäiset Flow-kuorinnat, mutta iho jää silti pehmeäksi erilaisten öljyjen ansiosta. Tätä testasin ensin blogin kautta kunnes kuorinta loppui ja ostin sitä lisää. Banaani ja mango taistelevat siitä, kumpi tuoksuu jumalaisemmalta, mutta kahvikissoille on olemassa myös hajustamaton versio. Se tuoksuu vain täydelliseltä kahvilta.

Mikä on viimeisin kahviaiheinen asia, johon olet ihastunut? Parhaat tuttavuudet jakoon! :)