Kuvittele. Näet unta. Suurin idolisi on kutsunut pienen porukan ihmisiä juhlimaan. Ilta alkaa sillä, että idolisi kävelee hymyillen SINUN luoksesi ja kättelee sinua. Polvesi valahtavat veteliksi. Illan aikana jutellaan, nauretaan ja nautitaan mukavasta seurasta. Joudut nipistämään itseäsi, jotta tiedät olevasi elossa. Kun on aika lähteä kotiin, saat vielä lämpimän halauksen. Tahtoisitko herätä tällaisesta unesta? Anatude-unesta. Minä en.

Paitsi että mikä parasta, tuo äskeinen kuvaus ei ollut edes unta! Ihan oikeasti Minä, Noora ja Nina tärisimme torstai-iltana innosta Forumin 0-kerroksessa, kun odotimme, että meidät päästetään sisään ovenraosta. Purppurainen ANATUDE-logo hohkasi ovienkin takaa käytävään, mikä vain lisäsi jännitystämme. Sisällä oli vastassa itse Antti Tuisku, joka käveli reippaasti kättelemään. Täysin jäässä töksäytin: “Päivää.” Moi olisi myös toiminut, Iina.

Forumin Anatude Pop Up -myymälä aukesi eilen kaikelle kansalle, joten jos Antin tekemiset kiinnostavat yhtään, käy ihmeessä vierailulla Forumissa. Tarjolla on taidetta, tarinoita esiintymissasujen takaa, itse asuja ja pieni fanituotemyymälä. Kuvien vaaleanpunainen pipo ei lähtenyt mukaani, mutta jotakin muuta kyllä. Vesa Silver on tehnyt Antin tyylin ja brändin kanssa niin huikeaa työtä, että ei voi kuin tuijottaa suu auki. Kaikki ne tuunatut asut. Kaikki suomalaiset suunnittelijat (mm. Mirkka Metsola), joiden kädenjälki näkyy Antin tyylissä.

Antin uusi levy oli perjantaina tehosoitossa töissä, tosin vain kuulokkeissani. Anatude Pop Up -myymälässä vierailu oli kuin kipinä bensakanisterissa ja Antti-kuume alkaa taas nousta. Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue houkuttelee niin kovaa, sillä Antin edellinen iso keikka, jolla olin, oli ihan menestys. Voi Anatude, minkä teit! Kostoksi tartutan tämän kuumeen jokaiseen lukijaani. ♥