KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ ELLE-LEHDEN KANSSA

Blogien pelätään syrjäyttävän paperiset naistenlehdet. Minusta huoli on turha, sillä naistenlehdet eivät edes kilpaile samassa kategoriassa blogien kanssa. Blogi on yleensä yhden ihmisen mielipiteiden ja mieltymysten varaan perustuva epävakaa luomus, naistenlehdet taas tehdään monen ihmisen voimin ja niissä toistuvat tietyt turvalliset kaavat. Naistenlehtiäkin on nykyään verkkoversioina, mutta listasin kymmenen leikkisää syytä, miksi paperiset naistenlehdet ovat joissakin tilanteissa ehdottomasti parempia kuin blogit.

 

10 SYYTÄ SUOSIA PAPERISIA NAISTENLEHTIÄ:

  1. Konkreettinen lehti on ihan oma eikä sitä tarvitse jakaa “koko internetin” kanssa. Siihen saa tehdä merkintöjä ja sen kanssa saa olla eri mieltä ilman, että joku lyttää mielipiteen. Lisäksi muiden lukijoiden tylsät kommentit eivät pilaa lukukokemusta.
  2. Paperista lehteä on turvallisempi lukea kylvyssä kuin blogia tai digilehteä jollakin sähkölaitteella. Tunnustakaa vaan, että tekin luette joskus kaikessa rauhassa viinilasillisen seurassa kuplien keskellä!
  3. Paperin tuijottaminen ei väsytä silmiä samalla tavalla kuin tietokoneen näytön ja varsinkin älypuhelimen sinivalon. Kokeilkaa vaikka jonakin iltana, taustavalon vaikutus silmien väsymiseen on surullisen suuri.
  4. Blogeihin verrattuna lehdissä on raikasta se, ettei kirjoittajan mielipide ole suuressa roolissa ja jutuissa on muitakin päähenkilöitä kuin “minä, minä ja minä”.
  5. Kun on kyseessä lehti, joka on kansainvälinen kuten tämän postauksen yhteistyökumppanini ELLE-lehti, pääsee lukemaan yksinoikeudella annettua haastatteluja ihailemistaan ihmisistä kuten laulajista ja muotisuunnittelijoista.
  6. Mainoksia ei tarvitse jäädä tuijottamaan eikä niiden päättymistä tarvitse odottaa toisin kuin aina ennen kuin pääsee katsomaan suosikkibloggaajansa uusimman videopostauksen YouTubesta.
  7. Joissakin asioissa on vanhassa vara parempi. Toisaalta uusia keksintöjä voi käyttää tukemaan vanhaa ja onkin kiva, että naistenlehtien nettisivustoilla on juttuja ja behind the scenes -materiaaleja, joita paperilehdestä ei löydy. Tällä idealla valitsin postaukseni kuvatkin, niitä käytetään myös omalla tilaussivullani.
  8. Lehteä selatessa on pienempi houkutus tehdä jotakin muuta samalla. Siinä, missä voit lukea samaan aikaan suosikkiblogiasi, sähköpostejasi, uutta tutkimusta maidon huonoista puolista ja vauva-palstaa, lehti imaisee sinut maailmaansa ihan kokonaan. Vai tekeekö muka mieli selata uusia sähkölaskuja ja Planin kummilehteä samaan aikaan kuin luet muotilehteäsi?
  9. On kiva, kun tietää, milloin uutta luettavaa on tulossa. Et voi vaatia bloggaajaa postaamaan, mutta tiedät edellisen numeron perusteella, milloin uusi lehti putkahtaa postiluukustasi luettavaksesi.
  10. Pissin tällä tiedolla vähän omiin muroihini, mutta varsinkin kesällä bloggaajat ruskettuvat rannoilla eikä bloggaminen huvita, kun ulkona on lämmintä ja tekemistä. Mutta mitä tekevät monet naistenlehdet? Julkaisevat paksun tuplanumeron, jonka voi ottaa mukaan rannalle.

TILAA ITSELLESI NELJÄ NUMEROA ELLE-LEHTEÄ HINTAAN 15,90 EUROA!♥

Psst! Tilaamalla lehden kauttani osallistuu samalla arvontoihin, joissa voin voittaa 35.000,00 € päävoiton tai 5.000,00 € shoppailurahaa. Kelpaisi! :)