Joskus oikea asukuvapaikka vaan avautuu silmien eteen, vaikka sellaista ei oikein edes etsi sillä hetkellä. Joskus se tarina paikan löytämisestä sisältää hauskoja yksityiskohtia siitä, miten jonkun oli pakko päästä pissalle ja sopivaa paikkaa etsiessä päädytään Valkeakosken sellutehtaan lähistölle. Sen saman tehtaan, jonka hajua aina pienenä ihmettelin, kun ajoimme isäni kanssa Koskikara-kauppakeskukseen aikaa tappamaan. Äitini nukkui yövuoron jälkeen iltapäivään asti ja äänekäs lapsi piti viedä jonnekin tappamaan aikaa. Joskus bongailtiin lintuja, joskus ajeltiin Hesburgeriin.

Mutta siitä tarinasta. Pissatauko unohtui, kun kamerat kaivettiin kilpaa esiin kaunista valoa ääneen ihastellen. Minä hävisin 25-millisellä linssilläni mieheni isolle varustukselle(:D), joten kuvat otettiin herran kameralla. En pidä takkiani coolisti kiinni vain cooliuden takia, vaan auringonlasku ja lumisade on yhdistelmänä oikeasti aika hyytävä. Tai jäätävä, kuten Tampereen lähistöllä pitää sanoa. Onneksi kuvat saatiin nopeasti otettua ja tännekin blogiin tuli taas elämää. Tälle viikolle olen kirjoittanut jo useamman jutun valmiiksi, joten akkujen lataamiselle oli todellakin tarvetta.

mekko – Odd Molly

laukku – Lumi

nahkatakki – JC

kengät – New Balance (saatu)

Tarkoitus tosiaan oli, että olisin pukenut mekon kanssa mustat mokkanilkkurit, mutta koska Helsingistä lähti mukaan väärä kenkäpari, poseerasin lenkkareissa. Toisaalta ihan sama, koska olette nähneet tämän mekon jo ruskeiden nilkkureiden kanssa ja mustat olisivat näyttäneet aika samalta. Mietin tämän mekon ostaessani, että tulenkohan keksimään tälle käyttöä, mutta mekko on ollut ylläni jo monesti erilaisissa tilaisuuksissa. Maksimekko taipuu niin juhlaan kuin näköjään lenkkareiden kanssa arkeenkin. Jotenkin tykkään asukokonaisuuksista, joiden yksityiskohdat vähän riitelevät keskenään.

Valoisaa viikkoa kaikille! Toivottavasti olette valmiita tämän viikon mummokalsaripäivään ja oodiin naistenlehdille! ;)