OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuusen alla on paketti. Ostin sen itselleni joululahjaksi ja avasin jo hyvissä ajoin ennen joulua, ettei aattona tarvitse kaikkien edessä näytellä, etten tietäisi, mitä lahjani sisältää. Olinhan kuitenkin itse pakannut sen. Mustat hiiriballerinat, jotkin ostin käytettyinä, ovat yhdet käytetyimmistä kengistäni. Siksi en epäröinyt yhtään, kun kirppiksellä tuli vastaan pari hieman rokimpia hiiriballerinoja. Katsokaapa, millaiset kaunottaret itselleni joululahjaksi ostin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viininpunaiset hiiriballerinat ovat vähän eri mallia kuin mustat pikkuserkkunsa. Näissä ei esimerkiksi ole takana joustavaa kohtaa lainkaan, muutenkin malli on himpun kapeampi. Lisäksi ballerinojen metalliset yksityiskohdat ovat kullanvärisiä, ja “kasvojen” lisäksi hiirissä on niittejä myös reunoissa. Jotenkin värinsä puolesta nämä sopivat enemmän syksyyn kuin kevääseen, mutta odotan kuivia katuja joka tapauksessa paljon. Ensin toivoisin kuitenkin valkeaa joulua, kiitos! ;)