Hei, sinä esteetikko ja joulurakastaja! Näitä helppoja ohjeita seuraamalla saat jouluksi täydelliset piparit, joita pikkuserkut, lapsenlapset ja veljien jälkeläiset sitten voivat kilvan kuvata Instagramiin:

  1. Tee itse alusta asti piparkakkutaikina. (Kaiva kaapista esiin jostakin blogikamppiksesta ylitse jääneet nonparellit.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Kaulitse taikina, ota muotilla pipareita ja paista ne. (Juokse lähikauppaan ostamaan valmista sokerikuorrutetta.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Anna pipareidesi jäähtyä ja valmista sillä aikaa sokerikuorrutus. (Iloitse kaapinpohjalta löytämistäsi valmispipareista, jotka ovat menneet vanhaksi kaksi vuotta sitten.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Tuherra ja töherrä itseleivottujen pipareiden koristelun kimpussa tuntikausia asetellen jokainen nonparelli omalle kohdalleen pinsettejä apuna käyttäen. (Sotke valmispiparin rumempi puoli sokerikuorrutuksella ja kasta nonparelleihin.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Menetä hermosi ja heitä piparit roskiin, koska niistä tuli rumia eikä niitä kehtaa tarjota edes kodittomille. (Asettele koristellut piparit metalliritilälle, marmoritasolle tai muulle trendikkäälle kuvausalustalle.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Lukittaudu vessaan itkemään, kokoa itsesi ja toimi sitten suluissa olevien ohjeiden mukaan. (Ota kuva luomuksistasi ja postaa se someen.)

Joululeipominen on helppoa ja vaivatonta, kun sen osaa! ;)