kokonaan-kotimaista

neule – R-Collection

housut – Camilla Mikama

myssy – Ivana Helsinki

laukku – Lumi

huulipuna – Lumene

saappaat – Palmroth Original

Tämänkertaisen asun pohjana toimisi merinovillainen neule, jollaisesta olen jo hetken haaveillut. Bambin kuvalla koristettu myssy jatkaisi lämmintä linjaa, sen avulla korvat pysyisivät lämpiminä tyylikkäästi. Rennot housut sullottaisiin saappaiden sisään niin, että ne jäisivät hieman pussittamaan. Ylipolvensaappaitakin löytyy kotimaisilta merkeiltä, jos osaa etsiä, ja näissä matalissa mokkasaappaissa jaksaisi kävellä pitkänkin työpäivän ajan. Tyyli viiimeisteltäisiin rentoakin rennommalla nahkalaukulla, jonka sisään saisi mahdutettua vähintäänkin koko elämänsä. Huulille sipaistaisiin kirkkaanpunaista klassikkohuulipunaa ennen kuin astuttaisiin kirpeään talvi-ilmaan. Siinäpä se!