OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin, voiko jo joulukuun alussa kirjoittaa ajankohdaksi “näin joulun alla”, mutta henkisesti vietän  jo joulua, joten ihan hyvin voi. Näin joulun alla hullaannun punaisen värin eri sävyistä. Yritän löytää vaatekaapistani erilaisia punaisia vaatteita ja ihastelen nettikaupoissa jouluneuleita hassuilla teksteillä. Viimeksi maalailin huuliani ja itse asiassa tänäänkin ylläni oli punaviininhuuruisia sävyjä. Kannatti pyrähtää viideksi minuutiksi metsään kuvaamaan jalustan kanssa, sillä näihin kuviin tuli ihana talviaurinko. Korjaan, siis näihinkin kuviin, sillä tämän postauksen kuvat olivat melkeinpä vielä parempia. Äskeisellä kuvausreissulla osui niin monta joulukuusiehdokasta silmiini, että jotenkin joulu on mielessäni nyt vielä enemmän kuin normaalisti. Jos sellainen on siis edes mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Globe Hope (saatu)

kengät – Crocs (saatu)

Taskullisen mekon nimi on Keminsaaret ja jos se sattuu näyttämään teistä tutulta, se on samaa mallia kuin tämä mekko. Muistaakseni myös Mira Luoti on esiintynyt tässä mekossa. Globe Hope -ekomuotimerkin uusinta Finnish Nature Mystic -mallistoa oleva mekko, jonka sain mallistosta itselleni merkin uskollisena fanina valita, on tehty 80-luvun ylijäämäprinttikankaasta, kun taas luumupunaiset yksityiskohdat ovat palasia Saksan armeijan pesusäkeistä. Mallisto on tehty yhteistyössä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa ja siitä syystä malliston tuotteet nimettiin Suomen luonnon tärkeiden suojelukohteiden mukaan. Osa malliston tuotosta menee näiden Suomen luontohelmien ylläpitoon. Lunttasin nettisivuilta, että Keminsaaret ovat uhanalaisten tulvaniittyjen peittämät suistosaaret Kemijoessa ja näitä tulvaniittyjä uhkaa Rovaniemen tulvasuojelun varjolla kaavailtu Vuotoksen allas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta palataan vielä hetkeksi mekkojutuista joulujuttuihin. Tänä vuonna organisoin ensimmäistä kertaa ystäväpiirissäni pienen joululahjaringin. Arvoimme suosiolla kuka ostaa lahjan kenellekin ja jotenkin sitten minä ja Veera päädyimme ostamaan lahjat toisillemme. Tilasin täydellisen lahjan toissapäivänä ja toivon, ettei sen saaja omista jo samanlaista. Lahja on niin Veeran tyyliä, että hänellä saattaisi hyvinkin jo olla sellainen ja Veeran tuntien muutamassakin eri värissä. Ystäväpiiristäni Veeran lisäksi lahjan saa Noora. Sovimme, ettemme osta lahjoja toisillemme, mutta molemmat olivat jo ehtineet hankkia “yhden poikkeuksen”. Mitäpä muuta voi odottaa, jos kahta jouluihmistä kieltää ostamasta lahjoja. Ei vaan onnistu! ;)