Tasapaino. Vastakohdat. Kontrasti. Niistä on hauskat asut tehty. Siinä, missä jossakin vaiheessa pyrin näyttämään mahdollisimman hyvältä, olen päässyt pisteeseen, jossa on kiva pukeutua jotenkin hauskasti. Mietin, mikä yläosa olisi mustalle nahkahameelle sopiva kaveri ja päädyin lainaamaan mieheni hupparia. Sporttisemmassakin asussa hametta tuli kokeiltua jo, mutta tämä oli kyllä rento kokonaisuus. En stressannut edes vilkkumisvaaraa toisin kuin tavallisesti lyhyissä hameissa. Maksihelmojen kulta-aikana niitä ei ole juurikaan tullut käytettyä, joten tämä oli mukavaa vaihtelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou-huppari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen asuni on tietyssä mielessä puoliksi huijausta, että vaikka oleilin sisätiloissa nahkahameessa, ulkona iski epävarmuus. Tuuli oli niin järkyttävän kova ja kylmä, että puinkin hameen tilalle farkut ja jätin sukkahousut niiden alle. Se on varma merkki, että ensilumi vaanii nurkan takana. Olo sukkahousuissa ja farkuissa on jotenkin nihkeä ja rajoittava, mutta ei tästä alati kylmenevästä ilmasta selviä muuten. Onneksi mokkanahkaiset ylipolvensaappaat lämmittävät ja kun pääsen kotiin, otan heti käyttöön keväällä ostamani villakangastakin. Sen malli on niin täydellinen, ettei kaduta yhtään, että tuhlasin siihen monta sataa euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

huppari – lainassa

hame – Miiko (saatu)

kengät – vintage

Viime viikon aikana fiilikseni on ollut jotenkin huono. Ei siis blogin suhteen, sillä täällä viihdyn, mutta noin yleisesti. Kaikki unelmakotihaaveet ja muut epävarmuudet jäivät vaivaamaan ja mietin, mihin suuntaan tätä elämää pitäisi lähteä viemään. Olisikohan jo aika ostaa oma koti? Tajusin illalla täyttäväni ensi vuonna 30 ja se saattoi pahentaa kriisiäni. Pitäisikö näin vanhalla olla jo oma koti? Entä saako enää opiskella uutta ammattia vai pitäisikö työuran olla jo hyvässä vauhdissa? Pääsin pohdinnoissani jo siihen pisteeseen, että kyseenalaistin Suomen eläkejärjestelmän ja raivosin siitä ystävälleni chatissa. Alan ymmärtää niitä AV-palstalaisia, sillä ilmeisesti hoitovapaalla on aikaa vatvoja outoja asioita ja olla pahalla tuulella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou-ylipolvensaappaat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt pitää ottaa auto alle ja suunnata messuille. Jos olet aurinko- tai silmälaseja vailla tai haluat trendipäivityksen, poikkea Instrun omalla pisteellä!  :)