Emma, Emma, oi Emma, Emma… Emma antoi minulle blogihaasteen, johon vastaan varsin mielelläni näin maanantain kunniaksi. Jos nyt koettaisin kirjoittaa tänne jotakin tajunnanvirtaani, teksti keskittyisi aivan liikaa siihen, miten kamala olo minulla on ollut viime päivinä. Selätin kuin selätinkin flunssan, mutta helppoa se ei ollut. Kytken siis autopilotin päälle ja vastailen valmiisiin kysymyksiin. Kuvituksena on räpsyjä muutamalta viime päivältä. Ihan vaan, koska nämäkin kuvat jäisivät varmasti muuten kokonaan käyttämättä, kun ei näiden ympärille oikein saisi mitään kunnon postauksia. Menkööt siis kuvituskuvina kuvatekstien kanssa.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhdet uusimmista Zadaa-ostoksistani. Olen käyttänyt paljon, mutta unohtanut kuvata ne asut blogiin.

3 asiaa, joista pidän…

Kissat, syksy ja kirjat eli aika tasan kaikki, mitä erakoitumiseen tarvitaan. Paitsi viinipullo ei mahdu listalleni.

3 asiaa, joista en pidä…

Maksaruuat, tahallisesti typerät ihmiset ja itkeminen. Viimeksi mainittu tiputtaa tehokkaasti irtoripset ja saa näyttämään puliukolta.

3 asiaa, joita tein viikonloppuna…

Kävin I love me -messuilla, olin flunssassa ja nettishoppailin itselleni asua marraskuun blogigaalaa varten. Tai oikeastaan vasta väijyin, sillä en vielä tiedä, löytyisiko omasta kaapista sittenkin jokin fiilikseen sopiva.

3 asiaa, jotka osaan…

Suunnilleen kaikkien suomalaisten tietyn aikakauden biisien sanat ulkoa, leipoa järkyttävän hyviä korvapuusteja ja kertoa juttuja, joille ihmiset nauravat. En sano, että kerron hyviä vitsejä, koska usein riittää, että kerron vaan jotakin omasta elämästäni.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä, pelaan edelleen Pokémon G0 -peliä ja tietysti punaisessa tiimissä.

3 asiaa, joita en osaa…

Soittaa kitaraa, juosta nopeasti enkä olla kärsivällinen. Inhoan odottamista paitsi silloin, kun odotan lentokentällä lentoni lähtemistä.

3 asiaa, jotka haluaisin osata…

Haluaisin osata ommella. Sen lisäksi olisi kiva, jos osaisin puhua hyvin jotakin muutakin kieltä kuin englantia. Ja sanotaan nyt kolmantena vaikkapa, että tahtoisin osata oppia virheistäni. Mutta kun en osaa.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä…

Varata uintivuoro ja -seura syksylle, jotta olisin vähemmän juminen ja jäykkä, myydä pois kaikki ylimääräinen tavara kotoa ja opetella kokkaamaan vielä parempaa kasvisruokaa.

3 asiaa, joista stressaan…

Olisi helpompi luetella, mistä en stressaa, mutta yritetään nyt vastata kysymykseen. Stressaan siitä, kuinka hyvä tai huono äiti olen. Stressaan myös rahasta paljon, sillä se vaikuttaa moniin elämän suuriin valintoihin. Lisäksi stressaan siitä, että hukkaan elämäni enkä tee tarpeeksi villejä asioita. Tai oikeastaan se on kai pelko?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusimmat lisäykset ihonhoitotuotevalikoimaani töhnistä, jotka eivät aiheuta ihottumaa. Aika suppealla valikoimalla mennään!

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan…

Metsälenkki tutuissa maisemissa, mökkeily ja lempimusiikin kuunteleminen YKSIN.

3 asiaa, joista puhun usein…

Haha, läheiset ystäväni nauravat varmasti ääneen tämän kysymyksen kohdalla. Puhun aika paljon ruuasta, koska tykkään kokkailla. Sen lisäksi puhun blogeista sekä niiden kirjoittajan että lukijan roolissa. Yllättäen myös äitiys on aihe, josta jauhan suhteellisen usein.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle…

Iso neule! Olen oppinut turvaneuleiden ihanuuden vihdoinkin. Nahkatakki ei jää kyllä listan kakkoseksi, vaan se on aina kaikista ihanin vetää päälle. Mitäs muuta? Joku täydellinen mekko, jossa tunnen itseni kauniiksi.

3 asiaa, joita en pue päälleni…

Nahkatakkia, joka on KIINNI! En. En suostu! Olen ehkä kaksi kertaa koskaan suostunut pitämään rotsia kiinni, kadun kumpaakin. Valkoiset leggarit ovat myös tällä listalla, niihin ei pitäisi pukeutua muidenkaan. Samoin listalle taitaa kuulua aito turkis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi suosikkismoothieni eli jäisiä puolukoita, kreikkalaista jogurttia, banaania ja raakalakritsijauhetta.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia…

Kesämökki, iso Maine Coon -kissa ja oma koti, joka tuntuu kodilta. Tästä kotiongelmasta avauduin vähän enemmän viimeksi täällä. Kissa taas on siitä surullinen juttu, kuten aina pienessä sievässä avaudun, sillä poikaystävilläni on aina kissa-allergia. Se vaan on näköjään määräytty niin.

3 asiaa, joista unelmoin…

Vihdoinkin helppo kysymys! Ainakin, jos saa vastata pinnallisesti? Haaveilen kauniista viikonloppulaukusta, jollaiseen en ole vielä törmännyt. Samoin haavelistallani on punainen nahkatakki. Unelmoin myös siitä, että olisi enemmän vapaa-aikaa.

3 asiaa, joita pelkään…

Pellejä, joten voitteko nyt lopettaa sen naurettavan pelottelun ennen kuin joku kuolee?! Ja kyllä, pellet ovat vastaus kaikkiin kolmeen kohtaan. (Pelkään myös rakkaideni kuolemista ja korkeita paikkoja.)

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa…

Toivon, että edessä olisi vielä sellaisia kymmenen asteen syyspäiviä eikä mitään ensilunta. Lisäksi toivon, että saisin rohkeutta käydä labrakokeissa, joita olen nössönä siirtänyt ja siirtänyt loputtomiin. Huolisin myös valaistumisen siltä kannalta, mikä minusta tulee isona. Tai siis tahtoisin tietää, mitä tekisin työkseni seuraavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin itselleni täydellisen voodoo-nuken. “Auttaa käsittelemään ongelmiasi niiden somettamisen sijaan.” PARASTA!

Haastan seuraavaksi Monan, Saran ja Annikan, koska nämäkin tytöt lasken meihin senioribloggaajiin! ;)