pa150920

odd-molly

Jossakin haasteessa kyseltiin joskus merkkejä, joihin voisi pukeutua päästä varpaisiin. Minulle yksi niistä on Dieselin rinnalla Odd Molly. Tutustun merkkiin aika myöhään muutama vuosi sitten. Oikeastaan kaikki taisi alkaa Solsidan-sarjasta, jossa merkistä puhuttiin. Jäin joka tapauksessa koukkuun ja ostin tumman maksimekon itselleni. Sen jälkeen sain PR-toimistolta vaaleamman mekon, mutta rakkaustarina ei suinkaan päättynyt vielä tähän.

Olin muutama viikko sitten Ainon blogikirppiksellä sekoamispisteessä, kun pelkäsin, etten saisi itselleni värikästä ponchoa. Lopulta jätin tarjoukseni juuri hyvään aikaan ja treffasimme blogisiskon kanssa kaupungilla. Pakkasin uuden neuleeni mukaan Sallan mökille ja puin siellä ponchon kaveriksi mustat farkut ja Timberlandin nilkkurit.

pa150942

pa150861

poncho – Odd Molly

farkut – H&M

kengät – Timberland

Kuvat otti Jonna, ja vaikka oloni oli kuvaushetkellä suoraan sanoen krapulainen ja väsynyt, näistä tuli aika kivoja. Syksyinen Odd Molly -tunnelma välittyy täydellisesti ja räjähtänyt edellispäivän juhlakampauskin sopi jotenkin tunnelmaan. Alkaa oikeasti jo kauhistuttaa tuo lähestyvä talvi, kun valo vaan katoaa.

Asukuvia tulee päivitettyä nykyäänkin surullisen harvoin, joten ei kai ole muuta vaihtoehtoa kuin opetella käyttämään mieheni studiovalosarjaa. En halua blogin kuolevan nyt, kun sitä oikeasti kiinnostaa tehdä. Tällaista inspiraatiota ei ole ollut pitkään aikaan! Toivottavasti hyvä postailufiilikseni on välittynyt teillekin asti. :)

pa150958

pa150909

pa150930