OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksy antoi hyvän syyn kaivaa esille välikausitakit. Tuntuupa muuten oudolta puhua välikaudesta omien vaatteiden kohdalla eikä 2-vuotiaan. Kuitenkin. Hivelin tänään eteisessä vaaleanpunaista mokkabikeria kullanvärisillä yksityiskohdilla, pinkkiä, pinnaltaan vähän kiiltävää kaupunkitakkia, mustaa epäsymmetristä trenssiä ja yläosasta upeasti koristeltua nahkarotsiani. En edes muistanut kaikkia aarteita, mutta yhtä takkia en unohda koskaan. Sain sen avomieheltäni tapailumme alkuvaiheessa, kun en vielä pitänyt juttuamme vakavana. Hän piti, sillä hän utelia ystävältäni Ninalta kokoni ja tilasi minulle liukuvärjätyn nahkatakin, jota kerran töissä koneeni näytöltä kuolasin. Siis melkein 500 euron nahkatakin tytölle, johon oli ihastunut. Hullu mies.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-paita – H&M

housut – BikBok

takki – MuuBaa

kengät – Aldo

Asussani oli tänään punaista vähän siellä täällä. Takkini alareunassa, hiusteni latvoissa ja varpaankynsissäni. Olen kokeillut vaikka mitä geelilakkoja ja nekin, joiden luvataan kestävän lähes kaksi viikkoa, näyttävät rumilta jo seuraavana päivänä. Sitten sitä sutaisee kynsiinsä jotakin Lumenen lakkaa vähän ennen uloslähtöä unohtaen pohja- ja päällyslakat ja se lakkaus kestää monta viikkoa. Miksei näin käy koskaan silloin, kun sitä suunnittelee kestävää lakkausta? Kysynpähän vaan. Rakastan peep toe -kenkiä ja niiden kanssa on kiva, että varpaankynsistä löytyy jokin kaunis sävy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebookissa jo hehkutinkin, että lähden Instrumentariumin lähettiläänä Pariisiin ensi viikolla. Muotiviikot kutsuvat jälleen ja kiva niin, sillä tämä äitiys teki muutaman vuoden tauon isompiin blogikamppiksiin. Olen buukannut kalenterini aika hyvin täyteen, koska ennen lähtöä on tehtävä vaikka mitä. Hiuksiini suunnittelin villin muutoksen, joten huomenna istun kampaajalla ja toivon, että visioni saadaan toteutettua. Alkuviikosta otan lomailevan äitini tänne Helsinkiin yökylään ja kiertelemme yhdessä nähtävyyksiä. Sitä ennen olisi kuitenkin viikonloppu, jonka tahtoisin viettää pitkistä lenkeistä luonnossa nauttien, kylmään järviveteen pulahtaen ja maaseudulla hengitellen. Saa kuitenkin nähdä, miten käy. Viime viikonloppunakin piti vain olla, mutta lähdimme käymään kameramessuilla Tampereella.

Tekisi mieli vielä kirjoittaa jotakin, mutta pyykkiteline makuuhuoneen nurkassa tuijottaa syyllistävästi.  Muka liian täynnä. Jaa, ollut jo monta päivää? Pöh. Joojoo, tyhjennetään! :D