OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä se täällä hylkeen selässä hengailen! Tai siis merileijonan, sekin oli pakko tarkistaa Googlesta ennen postauksen julkaisua. Pysähdyimme tänä aamuna Roosa Nauha 2016 -lanseeraustapahtuman jälkeen Kauppatorille vähän kuvailemaan seuralaiseni Reetan kanssa. Nämä taitavat siis olla ensimmäiset viralliset asukuvat uusilla hiuksilla. Tarinaa niiden takaa voi lukea edellisestä postauksesta. Ajattelin jossakin vaiheessa postailla värikartan väreistä, jotka sopivat pinkkiin tai vaaleanpunaiseen tukkaan, sillä yllättäen vaatevalikoimani olikin suppeampi kuin luulin. Mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi on kuitenkin muutama väri, joka näyttää erityisen kivalta pinkin kanssa, mutta palaillaan niihin sitten myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-paita – Diesel

takki – JC

farkut – KappAhl (saatu)

pipo – Katri Niskanen (saatu)

kengät – Adidas (saatu)

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän vuoden Roosa Nauhan suunnitteli Michael Monroe ja tämä on kyllä yksin ihanimmista designeista nuotteineen ja sydämineen. Michael on mieletön tyyppi, sillä kukaan muu julkisuuden henkilö ei ole kesken tapahtuman näyttänyt minulle kuvia kissoistaan. Michaelin kanssa ihailimme karvatassuja Microsoftin tapahtumassa muutamia vuosia sitten. Tuo kuvien piponi on muuten viime vuoden Roosa Nauha -kampanjatuote, sen suunnitteli Katri Niskanen kuten myös edellisvuoden nauhan. Nauhoja saa kohta lähes jokaisesta kaupasta, ja noista kamppistuotteista kirjoittelen enemmän lokakuussa Roosa Nauha -päivänä. Instagram-seuraajani tosin näkivät jo vilaukselta muutamia juttuja. Kannattaa katsella Instagram Stories -tarinoitani, jos tahtoo kurkistella arkeeni ja nähdä useammin ja sensuroimattomampaa sisältöä.

Mutta hei, mitä tykkäätte tämän vuoden Roosa Nauha 2016 -nauhakkeesta? ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Seisomakuva olisi tietysti ollut kiva lisä postaukseen, sattuneista syistä sellaista ei kuitenkaan tässä postauksessa ole! :D