OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitetaanpa kerrankin tarina alun sijaan lopusta. Oli jatkot Teatterissa, kaksi bloggaajaa, oli A3-kokoinen paperi, musta silmämeikkikynä ja ennen kaikkea oli kaino toive kuulla Antti Tuiskua. Syntyi tärähtänyt kuva ja ketutus siitä, ettei DJ soita mitään suomalaista. Tähän päättyi iltamme, mutta se, miten se alkoi, olikin kiinnostava tarina. Minä ja Nina saimme NIVEAlta kutsut Gloria Fashion Show VIP -tapahtumaan Kaapelitehtaalle. Siellä kauniiden ihmisten, ilmaisten jäätelöiden ja ilmapallojen keskellä odotimme muotinäytöstä kuin kuuta nousevaa. Löysimme paikat itsellemme ja odotimme pienet skumppapullot käsissämme juhlien alkua. Ison Taittinger-pullon jätimme narikkaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA1OLYMPUS DIGITAL CAMERA lansonOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gloria Fashion Show 2016 oli mieletön! Paikoiltamme ei tuo kuvaaminen onnistunut kovin hyvin, joten keskityimme nauttimaan esityksestä. Oli glitterkuorrutettua huipputankotanssijaa, uniikkeja iltapukuja, kauniita malleja ja ihania kankaita. Nautimme tanssista ja laulusta. Lopulta konfettisade kruunasi näytöksen. Mietin koko ajan, miten en enää ihmettele, että tämän päivän näytöksiin oli loppuunmyyty kaikki liput. Kaikkialla oli tuttuja, ruoka oli todella hyvää ja ihmisillä tuntui olevan aidosti hauskaa. Kun jatkot mainittiin, emme seuralaiseni kanssa epäröineet hetkeäkään, vaan otimme taksin Teatteriin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou-gloria-fashion-showOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Maison Martin Margiela for H&M

laukku – Olympus (saatu)

vyö – Seppälä

kengät – China Girl

Illan asuni oli hätäisesti kasattu, vaikka suunnitelmissa oli valmistautuminen ajan kanssa. Tästä syystä myöskin hitaasti nautitut skumppalasilliset vaihtuivat pulloon, josta joimme vuorotellen autossa matkalla juhlapaikalle. Valmistautumiseni jäi hyvin viime metreille, joten avasin vain kiharat, jotka olin aamummalla kiinnittänyt jäähtymään miljoonan pinnin avulla, teippasin nännini (kyllä, luit oikein), sujautin ylleni villa- ja silkkimekon rakkauslapsen, jossa mekon toinen puoli on toisesta ja toinen toisesta mekosta, pujotin jalkoihini luottokorkkarit ja olin valmis. Hätäisesti lisäsin vielä vyön ja nappasin lipaston päältä kameralaukun mukaan. Viihdyin juhlatyylissäni hyvin, mutta voiko joku muka rehellisesti sanoa, ettei viihtyisi mekossa, jossa on taskut? Niinpä. ♥