Pakkomielle on vallannut minut. Muutama päivä sitten joku ilmoitti jossakin Facebookin miljoonista kirppisryhmistä myyvänsä kaunista harmaata mokkamekkoja. Ihailin sitä hetken ja siirryin seuraavaan uutiseen. Sitten muutaman tunnin päästä autossa istuessani ystäväni Instagram-kuvassa komeili jumalaisen kaunis punasävyinen mokkamekko. Kurtistin kulmiani ja ajattelin, että onpa hassu sattuma. Kaiken kruunasi kuitenkin, kun bloggaajakollegani latasi omalle tililleen kuvan itsestään mokkamekossa. Mitä täällä tapahtuu? Nyt en voi ajatella muuta kuin mokkaisia mekkoja! Siksi lähdin matkalle Googlen maailmaan tavoitteenani löytää unelmieni mokkamekko.

mokkamekko

Täydellistä en löytänyt, mutta löysin kuitenkin muutaman kauniin mekon hakukoneen avull. En millään muista enää, mihin kirppisryhmään myynti-ilmoitus postattiin, mutta veikkaan, ettei sitä ole enää myytävänä. Kuvakollaasin smaragdinvihreä mekko on Lindexiltä ja aitoa mokkaa. Musta lyhythihainen mekko taas on ICHI-merkin ja materiaaliltaan tekomokkaa. Voisiko tätä sanoa vegaanimokaksi? Kuulostaisi ehkä trendikkäämmältä. No, ei vaan. Sama mekko löytyy kuitenkin  myynnistä myös puuterinvärisenä. Musta, aitomokkainen mekko vyöllä taas on H&M:n ja todella hyvässä alennuksessa tällä hetkellä.

Psst! Kollaasin vaaleat kaunottaret kuvissa ovat Curiouser & Curiouser -blogin Noora ja Malenami-blogin Malena.