OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iltaa! Televisio houkuttelee jälleen, mutta sitkeästi hyökkäsin koneen kimppuun tänäkin iltana, kun vielä ei nukuta ja pahemmalla puoliskolla on työt olohuoneessa kesken eli Batman v Superman -leffaakaan ei voi jatkaa. Alku oli kyllä niin huono, etten edes tiedä, tahdonko katsoa koko leffaa loppuun. Älkää ihmetelkö, jos hiukseni vaihtavat seuraavan viikon aikana tiheästi väriä ja jokaisessa postauksessa on erilainen tukka. Kameleontti-vaihe liittyy ensi viikon postaukseen, jossa käsittelen pakkomiellettä keksiä aina syksyllä “jotain kivaa ja uutta” hiuksiin. Omalla kohdallani punainen väri alkaa kiinnostaa loppukesästä ihan joka vuosi, joten aloitin juttuni siitä. Luonnollisesti hiukseni ovat tällä hetkellä punasävyiset, jotta sain otettua postaukseeni kuvia. Huomenna väri vaihtuu jälleen ja viikonloppuna hiukset ovatkin todella villit, jos hiusvärivärikokeiluni onnistuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin tänään pitkästä, pitkästä aikaa Veeraa ja huokaisimme molemmat helpotuksesta, kun kesä alkaa olla taputeltu. En ole kesällä nähnyt bloggaavista ystävistäni kuin Nooraa, ja hiljalleen alkaa olla jo kovempikin ikävä omaa porukkaa. Sallan ja Jonnan kanssa on vielä mökkireissukin tekemättä, ja hukkasin kesällä hetkeksi Jonnan bloginkin, kun ryökäle muutti vähin äänin Lilyyn. Vaikka lomailimme perheen kesken kesällä, parisuhdeaikakin on jäänyt vähäiseksi. Treffiaikataulullemme kävi juuri niin kuin pelkäsinkin eli homma tyssäsi miehen vuorolla, vaikka suunnitelmissa oli keksiä vuorotellen treffit. Ihan sama, pääsen minä kiipeilypuistoon ystävienikin kanssa. Ei jaksa välittää, jos toinenkaan ei välitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

aurinkolasit – Lindex

mekko – Ivana Helsinki

takki – JC

laukku – Lumi (saatu)

kengät – Marc by Marc Jacobs

Oli ihana nähdä valokuvaavaa ystävää, kun ei tarvinnut varmistella, osaahan toinen kuvata, säätää kameraa ja ottaa sellaisia kuvia, kun kuvattava kohde toivoo. Vitsailimme, miten Veera tulee talvella kerran viikossa Helsinkiin ja se riittää mainiosti, sillä talvella ei jaksa panostaa joka päivä, vaan elelee helposti sen viikon samoissa farkuissa ja neuleessa. Asukuviakin tulee neljät kuussa, jos siis niinkään tiheästi. Täytyy tunnustaa, että harkitsen miehen studiovalojen lainaamista ihan vaan siksi, että ainainen kitinä valottomuudesta ei taas alkaisi. Pitäisi ehkä väsätä bingo bloggaajien talvipostauksista. Tuosta asukuvatuskasta ja pimeydestä, joka haittaa bloggaamista, saisi jo yhden ruudun. Lumisateen tuhoama meikki voisi olla seuraava ruutu?

Ruuduista puheen ollen. Nyt taitaa olla hyvä aika siirtyä Netfixin pariin, kun jutut alkavat olla levottomia. Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua, jos en huomenna eksy tänne esittelemään uusia hiuksiani! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA