Juuri, kun ehdin fiilistellä viileämpää tuulta ja puista putoilevia lehtiä. Tänään lämpömittari paljasti, että ulkona on kuuma eikä taivaallakaan ollut juuri pilviä. Suomenlinna kutsui, joten asuksi oli pakko kaivella täysverinen hellemekko ja silti teki mieli hypätä lautalta viileään veteen. Olen asunut Helsingissä neljä tai viisi vuotta, mutta en vieläkään ihan täysin ymmärrä, mitä kaikkea täällä voi tehdä. Otin vinkistä vaarin ja aloin seurata, mitä turistit tekevät. Siksipä päivän suunnitelmana oli tänään tungeksia Kauppatorilla ja ihailla, kuinka näyttävä kokonaisuus Suomenlinna on. Miksi en koskaan muista, kuinka helppoa ja nopeaa sinne on mennä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ajatellut ensin ottaa kameraa mukaani lainkaan, joten en jaksanut aamulla laittaa hiuksiani. Sitten muistin, että blogia oli tarkoitus palauttaa entiseen “mitä tänään tein” -meininkiin ja se onnistuisi vain, jos sisältö olisi vähemmän siloteltua. Tulee edelleen liikaa sensuroitua sisältöä, koska se ei ylitä omaa rimaa. Syytän myös vähän laiskuutta, sillä nytkin tekisi mieli katsoa Modern Familya vähän lisää. Onni on sarja, josta löytyy Netflixistä monta kautta. Olen vasta ensimmäisessä ja tarjolla on peräti kuusi tuotantokautta. Kiitos siis sarjavinkeistä jälleen kerran, onneksi ne eivät lopu maailmasta kesken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou suomenlinnaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu, että elokuu vaan kiisi ohitse pikakelauksella. Juurihan tässä väiteltiin, onko elokuu vielä kesää vai jo alkusyksyä. Huomenna alkaa syyskuu, jota ei hullukaan voi enää laskea kesäkuukaudeksi. Toisaalta ihanaa, hullaannuin jo tänään kaupoissa syysvaatteista ja vingutin pankkikorttia oikein urakalla. Harmi vaan, että ostokseni eivät taida kiinnostaa teitä, sillä ne ovat kokoa 92. Sen verran ostosjuttuja kuitenkin on kerrottavaksi, että kuvien Marimekko-mekko löytyi Zadaa-kirppikseltä. Kyllä, selaan sitä edelleen aktiivisesti. Mekon kanssa saavutettiin tärkeä virstanpylväs, sillä en ole kai kahteen vuoteen liikkunut ulkona ilman rintsikoita. Tämä on pieni askel ihmiskunnalle, mutta valtava minulle! :D