OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen koettanut vältellä tätä kenkätyyppiä, mutta joskus kenkäkaapista löytyy tappava kenkäpari. Siis sellainen, jonka pohjat ovat niin tasaiset ja liukkaat, että kaatuminen ja niskojen katkeaminen on lähellä jokaisella askelella. Koska olen menossa laivalle, jossa kokolattiamatot lisääntyvät keskenään ja hivelevät bilettäjien varomattomia päkiöitä, ostin K-kengästä vitosella liukuesteet kengänpohjiin. Ne liimataan paikoilleen ja aiemmilla kerroilla nämä hiekkapaperin pinnallaan mieleen tuovat tarrat ovat kestäneet kengissäni vuosia. Liimailen näitä yleensä vain sisäkenkiin, sillä ulkona pohjat karheentuvat itsestään ja tarrat saattavat irrota. Jos näiden kanssa selvittäisiin laivan discossa hengissä! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA