Mikähän ihme siinä on, että mummolan verhoja muistuttavat maksimekot näyttävät yhtäkkiä hyvältä. Eivät toki sellaisinaan, mutta mustan, leveälierisen huopahatun ja pussukkamallisen laukun kanssa. Hiukset pitäisi letittää löysälle kampaukselle tai jättää auki loiville kiharoille tuuleen hulmuamaan. Rannekoruja tarvittaisiin runsaasti, mutta meikki jätettäisiin minimiin. Tai sitten silmiin sutattaisiin sisäkajalia ihan kunnolla! Voi ei, visio vaan vahvistuu enkä yhtään jaksaisi etsiä oikeanlaista mekkoa. Muutamaa vakoilen jo, mutta en uskalla tilata, jos petyn. Pitäisi vaan miettiä, mummoilisiko sitä vaan vähän modernisti vai heittäytyisikö ihan täysmummoksi mekkonsa kanssa. Jotakin erityistä mekko kaipaisi. Kurkistusaukkoja, nyörejä ja jotakin nuorekasta, mitä oikeassa mummomekossa ei ehkä olisi. Ellei mummo sattuisi sitten olemaan erityisen nuorekas. :)

hippimekko

(alkuperäiset kuvat H&M ja Odd Molly)