Raskaus on koko ajan läsnä elämässäni. Ystäväni paljastavat ihania uutisia, suosikkibloggaajani odottavat ja vähän väliä joku kysyy, onko meille tulossa toinen. Nyt sitten pitelen kukkamaljakkoa epäilyttävästi vatsani edessä ja julkaisen ystävänpäivänä runon, jossa viitataan lisääntymiseen. Valitettavasti tämä kaikki on vain sattumaa, vannon sen. Tiedän, miten epäileväisiä ihmiset ovat, koska viimeksi salasin raskauteni todella pitkälle, mutta nyt epäilyt ovat turhat. Vaikkakin nyt olisi täydellinen aika odottaa, kun pieni saisi ystäväpiiristäni monta samanikäistä ystävää. Otin nämä kuvat kuitenkin vain koristukseksi ystävänpäiväpostaukseeni, kun sekä minun äitini että mieheni äiti lahjoivat minua tulppaanikimpuilla. Eihän niitä voi jättää kuvaamatta! Julkaisen tämän postauksen silläkin uhalla, että joku ei usko minua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou tulppaanitOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan onnellisia, jookos?

Ollaan ananas ja kookos, ollaan rypäle ja rusina, saadaan kevätkääryleitä tusina.

Eppu Nuotio

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!