OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta! Kirjoittelen täällä aamupuuro sylissäni onnesta täristen teille. Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen tekemässä kunnon kuntosalitreenin ja kuten muistelinkin, hyvä olo seuraa välittömästi. En vielä kertonutkaan tuosta jäsenyydestä sen enempää, mutta kärkyin sen itselleni kuntokeskuksen vuokrapörssistä, jossa jäsenet voivat vuokrata omia jäsenyyksiään esimerkiksi opiskeluvaihdon, pidemmän matkan, sairasloman tai muun treenitauon ajaksi edullisempaan hintaan. Aloitin treenaamisen ihan parisen päivää sen jälkeen, kun aktivoin avaimen ja nyt tuntuu, että koko maailma on avoinna. Paras aika minulle on treenata aikaisin aamulla ennen kuin mieheni herää töihin. Kun on kuntosalilla yksin jo ennen kello aamuseitsemää, sitä saa todella nauttia kaipaamastaan hiljaisuudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen kunnon treeni synnytyksen jälkeen oli hurja. Olen kävellyt, hölkännyt ja juossut kyllä tämän 1,5 vuoden aikana, mutta lihaskunto on jäänyt vähemmälle. Pari kertaa olen heilutellut kahvakuulaa ja joogannut, mutta en mitään sen kummempaa – ja sen kyllä huomasi! Kokeilin tehdä edellisen saliohjelmani sellaisilla painoilla, että jaksan tehdä 10 toiston sarjan juuri ja juuri. Muut laitteet olivat ihan okei, mutta vatsalihakseni ovat ihan olemattomat. Siis niin surkeat, että ihan hävettää. En voinut lisätä edes painoja laitteeseen, vaan tein “tyhjällä” kelkalla liikkeet. Tästä ei onneksi pääse kuin ylöspäin ja sitä täällä ruudun toisella puolelle odottaa erittäin motivoitunut treenaaja.

Päätin tänä vuonna panostaa enemmän itseeni ja mietinkin, että palkkasin PT:n itselleni. Tahtoisin jonkun, joka ohjastaisi juuri tällaiselle selästään jumiutuneelle äidille sopivan treeniohjelman. Kallistahan se on, mutta mieluummin käytän rahaani tällaiseen kuin siihen, että ostan latteja, kakkupaloja ja muuta arjen niin sanottua luksusta. Jatkossa parempi jaksaminen saa olla sitä luksusta, sillä arjen prioriteetit menivät nyt uusiksi. Näistä mahdollisista “äititreeneistä” kirjoittelen sitten enemmän Bebe au Lait -perheblogini puolelle, jos tähän PT-hommaan lähden, siellä kun vatsalihaserkaumasta, synnytyksestä palautumisesta ja toispuoleisesta kantamisesta ollaan ehkä vähän kiinnostuneempia kuin täällä lifestyle-blogin puolella. Vai mitä? :)