OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkä sitä kemiaa olisi voinut opiskella vielä pidemmälle, vanha pipetöinti-innostus kun alkoi nostaa päätään tällä viikolla. Tai ehkä ei sittenkään. Luonnonkosmetiikan valmistaminen PR-toimisto Sugarin järjestemässä tapahtumassa oli helppoa ja kivaa eikä siinä tarvittu mitään esitietoja. Siitä selvisivät ihan kaikki osallistujat. Elsan ja Anna-Marian kanssa kokkailimme vartalokuorinnat, maistelimme erilaisin yrtein maustettuja tarjottavia ja ihailimme värikkäitä tehosekottimia. Nuorempana tiesin yrteistä vain yhdentekevän (lehti)persiljan, kalan kanssa käytettävän tillin ja inhoamani oreganon. Nyt vanhempana ja viisaampana arvostan kaikkia yrttejä ja uskallan käyttää niitä vaikkapa drinkeissä ja jälkiruuissakin. Vartalokuorinnan ohjeen julkaisinkin jo aiemmin, jos joku tahtoo kokeilla sen valmistamista.

Kertokaahan, mikä on teidän lempiyrttinne? Minun on tällä hetkellä lehtipersilja. :)