No, mutta iltaa! Täällä alkaa elämä voittaa, kun sairasteluputki on saatu päätökseen. Ei se flunssa onneksi tarttunut minuun, kurkku vaan kipuili eilen jostakin syystä. Olin tänään aivan erityisen aikaansaava itseni suhteen, sillä sen lisäksi, että kävin kirjaamassa itseni virallisesti jälleen kuntosalin jäseneksi, kävin ottamassa geelilakkauksen kynsiini. Ihmeellistä, miten niinkin pieni asia voi piristää! Tuijottelen punaisia kynsiäni koko ajan. Niistä ja muista ulkonäköasioista lisää hieman myöhemmin, sillä nyt päätäni vaivaa sisustusongelma. Tai oikeastaan eräs hyvältä vaikuttava idea.

green moumou

tuoksukynttilä, ötökkätyynyliina H&M / sisustusjulisteet Desenio / Aalto-maljakko Iittala / koristetyyny, paperitapetti, lasimaljakko Ellos

Olohuoneemme kaipaa värejä, mutta en kuollaksenikaan osaa päättää, mikä väri olisi paras. Petrooliahan sovittelin tuossa syksyllä, mutta se unohtui sitten. Punainen on pois laskuista liian jouluisena ja sinisestä mies ei tykkää. Uusin ehdokas onkin tuollainen kunnon vihreä. Vaikka metsänvihreä tuntui kivalta syksyllä, tämä smaragdinvihreä on vielä kivempi. Viherkasvimme ovat jo automaattisesti oikeaa sävyä, joten nyt voin rauhassa keskittyä etsimään piensisustusesineitä. Tai no, pitää ehkä ensin tiedustella asunnon muilta asukkailta, mitä he tästä väristä tykkäävät. Mietin, olisiko hauska idea ostaa tuota tapettia pala ja kehystää se olohuoneen seinälle oikein suuriin ja näyttäviin kehyksiin? Näin seinä olisi tavallaan tapetoitu. :)