OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vaan Veera, kun esittelit minut ja Olympuksen kameralaukun toisillemme! Tilaus lähti vielä samana päivänä, sillä kauniimpaa kameralaukkua en ole eläessäni nähnyt. Olympuksen nahkainen kameralaukku on osa Leather Collection -tuotesarjaa, joka sisältää erilaisten laukkujen lisäksi mm. rannehihnoja ja objektiivipussukoita. Sellainen pitäisi vielä ostaa, sillä heikkouteni on tuo linssien kohtelu. Hukkaan linssisuojuksia jatkuvalla syötöllä, jote pussukka auttaisi ehkä tähänkin asiaan. Samoin kuin naarmuuntumiseen. Vaikka tämä nahkainen laukku on tehty pääasiallisesti Olympuksen PEN-kameroille, sovittelin miehen OMD-sarjan kameraa laukkuun, jotta hahmottaisitte hieman, mitä kokoa laukku on. Hyvin mahtui kamera ja seuraksi olisi mahtunut vielä minun PEN-kameranikin tai muutama vaihtolinssi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä laukkua saa myös toisessa värissä ja sitä väriä näkee käytössä tuosta Veeran postauksesta, jonka jo tekstin alussa linkitin. Ei huono värivaihtoehto sekään, mutta jotenkin tämä vaaleampi väri ihastutti nyt minua enemmän. Ehkä tuleva kevät vaikutti tähänkin valintaani. Ai, että löytyikö laukusta sitten mitään huomautettavaa? Ehkä se, että tuotekuvassa verkkokaupassa laukku on minusta selkeästi enemmän vaaleanpunainen kuin tällainen vaalea beige, mitä laukku oikeasti on. Samoin musta laukku on hyvin sinertävä tuotekuvassa. Eipä oikein muuta. Mitäs te tykkäätte laukkuostoksestani? ♥